Életmód / Ezotéria

Milyen anya vagy/leszel? A csillagjegyedben a válasz

Milyen anya vagy/leszel? A csillagjegyedben a válasz

Oroszlán

Az Oroszlán büszke természet, és gyermekére, mint élete fő alkotására, szintén büszkén tekint. Az Oroszlán anya természetesen a saját gyerekét a legszebbnek, legokosabbnak, legbájosabbnak látja, és amíg mindezt egészségesen kezeli, addig segíthet abban, hogy a gyerek önbizalmát építse, ugyanakkor a túlzott elvárások frusztrálhatják is a kicsit.

Ugyanakkor az Oroszlán igazi harcos személyiség, akiből, ha kell, bármikor előbújik az anyatigris, így a gyerek biztonságban érzi magát mellette, és bármikor bátran fordul hozzá a problémáival.

Szűz

A Szűz anya igazi gondoskodó, csupa szív természet, aki viszont nehezen viseli a rendetlenséget. Az a típus, aki ha kell, inkább eltakarít a gyerek után, csak hogy rend is legyen, és konfliktusba se kelljen keveredni.

A meleg szívű Szűz anya hajlamos lehet elkényeztetni a gyereket, ugyanakkor vitathatatlan, hogy nagyon jó példát mutat, és kivételesen bensőséges, meghitt és erős kapcsolatot képes kialakítani utódaival.

Mérleg

A mindig harmóniát kereső Mérleg hajlamos becsukni a szemét és a fülét, ha koszos pelenkákról vagy lebüfizett előkékről van szó, és még arra is kapható, hogy falazzon a gyereknek más családtagok előtt, mert a nyugodt, békés környezet mindennél fontosabb számára.

Mivel nehezen hoz döntéseket, és nem is különösebben kitartó, nem tartozik a legkövetkezetesebb szülők közé, de páratlan együtt érző képességének köszönhetően mindig bele tudja képzelni magát a gyerek helyzetébe, és szó szerint együtt sírnak, együtt nevetnek. A Mérleg anyák a gyerekükkel igazi lelki közösséget alkotnak.

Skorpió

A Skorpió szélsőséges természet, aki könnyen elveszíti a türelmét, ezért a gyerekei hamar megtanulják, hogy anya idegeivel nem érdemes szórakozni, mert ha egyszer kiszab egy büntetést, nem valószínű, hogy meglágyul a szíve. A Skorpió anyák általában szigorúak, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnának gyengédek is lenni, sőt.

A Skorpiók képesek kivételesen mély érzelmek megélésére, így általában a gyerekeikhez is szinte emberfeletti, zsigeri szeretet köti össze őket, még az sem ritka, hogy megérzik, ha például a gyerek beteg, vagy valami rossz történt vele. Mivel a Skorpiót vonzzák a nehéz feladatok, az anyaság összetett szerepét is élvezi.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást