Életmód / Ezotéria

Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Halak

A Halak is nagyon kreatív, akár az Ikrek, és a gyerekeit is ösztönzi a kreativitásra. Nagyon érzékeny a világ dolgaira, gondoskodó, és a gyerekeit is arra neveli, hogy segítsenek másoknak, óvják a környezetüket.

Nem szeret parancsolgatni, inkább kér. Nem szól bele a gyerekek dolgába, inkább hagyja, hogy maguktól jöjjenek rá a helyes irányra. Nem szavakkal nevel, sokkal inkább egyfajta példát mutat a gyerekeknek.

Nyilas

Tervező típus, nagyon türelmes és következetes anya. Hajlamos túlzásba vinni a pesszimizmust és túlaggódni a dolgokat, ami főként a Nyilasokra jellemző önbizalomhiányból fakad.

Ennek kompenzációjaként törekszik rá, hogy a gyerekeinek bebizonyítsa – és talán egy picit magának is -, hogy a világ a sok rossz dolog ellenére tele van csodákkal.

Bak

Nagyon zárkózott, magának való jegy, nehezen nyílik meg mások előtt. Mindezek ellenére fantasztikus humora van és nagyon bölcs.

Mivel nem túl spontán és nehezen mozog, ezért a gyerekeit pont az ellenkezőjére neveli – beíratja őket mindenféle szakköre, táborokba és különórákra. Mindig kiáll a gyerekei mellett, de hajlamos elveszni az anyaságban, és háttérbe szorítani a saját igényeit.

Vízöntő

Örök fiatal, bohókás anyatípus, aki a szélsőségek embere. Soha nem lehet tudni, hogy éppen milyen kedve van, szereti megélni az érzelmeit.

A gyerekeket is nagyon szenzitívnek neveli, szeretné, ha együttérzőek és segítőkészek lennének. Ami furcsa egy Vízöntő anyában, hogy az érzékenysége ellenére a hisztik nem hatják meg. Talán ez azért van, mert a Vízöntők nagyon konfliktuskerülők is, így az ilyen helyzeteket is lazán, humorral kezelik. Ez a gyereknek gondot okozhat, mert azt hiheti, hogy nem érti meg őt. Sokszor saját érzéseit is nehezen fejezi ki, ezen sem árt dolgoznia.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást