Életmód / Ezotéria

Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Oroszlán

A legenergikusabb anyatípus, igazi vezetőnek született, kreatív és nagyon magabiztos is. Szeret a középpontban lenni, és az anyaságot is egyfajta önkifejezési lehetőségként éli meg.

Imád a gyerekeivel lenni, mindent megad nekik, de olykor hajlamos túlzásba esni és projektként tekinteni az anyai szerepre. Ha megtanulja, hogy néha nem árt háttérbe szorulni és lazítani, akkor nagyon jó anya lehet belőle.

Szűz

A Szűz igazi strukturált gondolkodású tervező, aki sehova nem megy a határidőnaplója nélkül. Rossz tulajdonsága, hogy olykor nagyon előítéletes és túlkomplikál dolgokat.

Szereti, ha rendben van körülötte minden, és mindig a tökéletességre törekszik. Mivel mindent jól akar csinálni – családi élet, munka, barátok – , ezért hajlamos túlhajszolni magát. Ha időnként el tudná engedni a dolgokat és csak egy valamire koncentrálni, ő is jobban érezné magát az anyai szerepben.

Mérleg

Kiegyensúlyozott jegy, aki törekszik a harmóniára. Nagyon jó konfliktuskezelő – a testvérek közötti vitás helyzeteket is jól menedzseli.

Nem szeret szabályokat hozni, inkább megmutatja a helyes utat a gyerekeinek és hagyja, hogy éljenek a lehetőséggel, amit a kezükbe ad. Mivel sokszor inkább csendes megfigyelőként van jelen a gyerekek életében, ezért azon érdemes dolgoznia, hogy szigorúbb legyen és ne hagyjon mindent a gyerekekre.

Skorpió

A Skorpió az egyik legvitatottabb csillagjegy, nagyon gőgös jellem, akaratos és nagyon nehezen bízik meg másokban. A Skorpió anyák nagyon elővigyázatosak, féltve óvják a gyerekeiket. Figyelnek minden egyes rezdülésükre és megmagyarázhatatlan módon sokszor előbb tudják, mi kell a gyerekeinek, mint ők maguk.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást