Életmód / Ezotéria

Vajon miért vonzódnak hozzád a férfiak? A csillagjegyedből kiderül

Kos

Kos csillagjegyben születtél? Az emberek többségét akkor valószínűleg az vonzza hozzád, hogy kifejezetten magabiztos vagy, és pontosan tudod, mit csinálsz – és még akkor is ezt sugárzod magadból, ha egyébként épp határozatlan vagy egy kérdésben, vagy akár önmagaddal kapcsolatban.

Mivel nincs bajod a nagyobb változásokkal és a spontán kalandokkal, nagyon jó partner vagy a szerelemben: az embereket kimozdítod a hétköznapjaikból, és sokkal izgalmasabbá varázsolod az életüket.

Veled még egy szimpla séta vagy reggeli sem lehet unalmas!

Bika

Téged nem riasztanak vissza a konfliktusok, már csak azért sem, mert inkább őszintén megmondod valakinek a véleményed ahelyett, hogy vállat vonnál a problémáknál. Sőt, ez olyannyira jellemző rád, hogy a barátaid mellett is azonnal kiállsz, teljesen mindegy, milyen nézeteltérésbe keveredtek.

Az emberek pedig kifejezetten vonzónak tartják ezt a fajta hozzáállásodat. A közeli ismerőseiddel és családtagjaiddal egyébként nagyon is melegszívű vagy, és szinte bármit megtennél értük – ez pedig egy olyan értékes tulajdonság, ami mellett senki sem tud szó nélkül továbbsétálni.

Ikrek

Az Ikrek egyéni kifejezésmódja rögtön felkelti az emberek érdeklődését, szuper humorérzéküknek köszönhetően pedig bárkiben könnyen teremtenek szimpátiát. Ha te is közéjük tartozol, akkor nagy a valószínűsége, hogy gyakran mondasz ellent saját magadnak, de ettől még nem félsz beismerni a tévedéseidet – elvégre egyébként is folyton változik a véleményed.

Ez pedig azt jelenti, hogy rendkívül sokoldalú személyiség vagy, aminek köszönhetően nem létezik olyan téma, amiről ne lehetne veled órákon át beszélgetni. Az emberek imádják, hogy téged minden érdekel, ráadásul mindig körüllebeg egyfajta titokzatosság, hiszen egy ilyen összetett személyiséget nem lehet egyről a kettőre kiismerni.

Rák

Ha Rák csillagjegyben születtél, akkor az embereket leginkább az vonzza hozzád, hogy mennyire érzelmes és érzékeny lelked van. Olyannyira, hogy sok asztrológus úgy tartja, nincs még egy olyan csillagjegy, amely képes jobban szeretni és ragaszkodni a párjához, mint a Rákok.

Ez persze nem jelenti azt, hogy napi 24 órában a kapcsolatod körül forognak a gondolataid; egyszerűen csak kiemelt szerepet tölt be a szerelem az életedben. Igazi romantikus lélek vagy, akihez közel állnak a művészettel kapcsolatos dolgok, és aki mindenben észreveszi a szépséget.

Emellett szereted alaposan megtervezni a programjaidat, így még egy szimpla filmnézős estét is többször átpörgetsz a fejedben, csak hogy minden tökéletesen alakuljon majd.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Ha az Oroszlán csillagjegyben születtél, egy biztos: mindig a társaság középpontjában vagy, a kifejezésmódod pedig rögtön felkelti az emberek figyelmét. Bármilyen eseményről legyen is szó, garantáltan te szórakoztatod a többieket, és a legviccesebb emlékek is mindig hozzád fűződnek.

Mivel nagyon feltűnő személyiség vagy, az emberek azonnal észrevesznek, így pedig nem csoda, hogy rengeteg férfi érdeklődik irántad! Kreatív személyiség vagy, és a párkapcsolataid mindig tele vannak vidámsággal és nevetéssel – ez pedig mágnesként vonzza hozzád azokat a pasikat, akik épp egy ilyen pörgős lányra vágynak.

Szűz

A Szűz csillagjegyű emberekről úgy tartják, hogy van egy “különleges képességük”: sokkal szebbé és boldogabbá varázsolják a környezetüket. Ha te is ebben a jegyben születtél, nagy az esélye annak, hogy a férfiak teljesen odavannak ezért a tulajdonságodért. Sok ismerősöd retteg a felnőtt korral járó felelősségektől, de te érett felfogásodnak köszönhetően meg tudod mutatni nekik, hogy bár ijesztően hangzik, valójában nem is olyan nehéz megállni a helyed a világban.

Nem igazán szeretsz lustálkodni, ehelyett fontosabbnak tartod az életedben a nyugalmat és az egyensúlyt. Egy kapcsolatban nem csak szerelmi partner, hanem barát is vagy; épp olyan személy, amire mindenki vágyik az életében – ezt pedig a férfiak rögtön észreveszik benned.

Mérleg

Ha a Mérleg csillagjegyben születtél, akkor valószínűleg szuper hallgatóság vagy! Az ismerőseid rögtön neked mondják el, ha valami szomorú dolog történt az életükben, és a baráti társaságodban messze híres vagy a kiváló tanácsaidról, teljesen mindegy, milyen problémáról legyen szó. Ezzel pedig mágnesként vonzod magadhoz a férfiakat is!

Hiszen te vagy az a személy, akivel tökéletesen lehet terveket szőni, beszélgetni, és képes vagy lelkileg feltölteni a párodat. Nagylelkű vagy és megbízható, ami miatt az emberek már az első találkozásnál szívesen megosztják veled a titkaikat – és ki ne vágyna egy ilyen lelkiismeretes partnerre?

Skorpió

Nagyon vibráló személyiséged van, ami mellett nehéz észrevétlenül elsétálni, hiszen reflektorfényként emel ki a tömegből. Az emberek emiatt kifejezetten szeretnek a közeledben lenni, és ha valakinek sikerül meghódítania a szíved, akkor biztos lehet benne, hogy a figyelmed középpontjába kerül majd.

Ugyanis te vagy az a személy, aki mellett senki sem érzi magát elhanyagolva (még egy percre sem), hiszen minden érdekel, ami a pároddal történik. Számodra teljesen természetes, hogy naponta többször is beszéljetek telefonon, és minél gyakrabban találkozzatok – ennek köszönhetően pedig melletted senki sem érzi boldogtalannak magát.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

A Nyilasok csak úgy vonzzák maguk köré az embereket, és leginkább azért, mert mellettük bárki képes önmagát adni. Kényelmes mackónadrágban és smink nélkül is olyan szuperül érzed magad, hogy a kisugárzásod csak úgy ragyog – emiatt pedig még a legunalmasabb hétköznapokon is ott van a kapcsolatotokban az a különleges varázs.

Nincs feszültség és stressz, ez pedig nagyon sokat számít a férfiaknak – amit egy szimpla beszélgetés után észre is vesznek benned. Kicsit olyan veled lenni, mint egy véget nem érő nyaralás, hiszen a jókedvednek köszönhetően sosem unatkozik melletted a párod.

Bak

Egyszerűen nem létezik nálad jobb beszélgetőtárs! A Bakok természetüknél fogva szeretik a titkokat, és mindig kaphatóak egy kis pletykálásra – persze az elfogadható kereteken belül. Ha te is ebben a csillagjegyben születtél, valószínűleg mindig képben van a környezetedben történő eseményekről, így a kíváncsi lelkek rögtön megtalálnak a kérdéseikkel.

Emellett nem okoz gondot számodra, ha kritikát vagy véleményt kell fogalmaznod valamiről, egyedi stílusodnak köszönhetően pedig épp ezzel vonzod magadhoz a férfiakat.

Vízöntő

Mindig nyitott vagy az új élményekre, és szívesen közelíted meg a dolgokat olyan szemszögből, amire más még csak nem is gondolna.

Afféle mágneses kisugárzásod van, ami rögtön magával rántja a környezeted – és ebből az ismeretlenek sem maradnak ki. Egyedi vagy és érdekes, ha pedig párkapcsolatról van szó, mindig próbálod beleszőni az újdonságokat és izgalmas elemeket.

Ki ne szeretne egy hozzád hasonlóan változatos partnert?

Halak

Mindenki olyan lelki támaszra vágyik az életében, mint amilyen te vagy. Nem vagy az a hangoskodó, túlzottan beszédes típus, de épp ebben rejlik a különlegességed.

Lojális vagy a partneredhez, emellett pedig nagyon érzékeny személyiséged van, és sokat számít neked a kapcsolatod – emiatt aztán rengeteg férfi rajong érted.

Nem szoktál drámai jeleneteket rendezni, ha valamilyen problémába ütközöl; ehelyett felnőtt módjára beszéled meg a partnereddel az érzéseidet, amit ő tényleg mindig értékel benned!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást