Életmód / Ezotéria

Vajon miért vonzódnak hozzád a férfiak? A csillagjegyedből kiderül

Oroszlán

Ha az Oroszlán csillagjegyben születtél, egy biztos: mindig a társaság középpontjában vagy, a kifejezésmódod pedig rögtön felkelti az emberek figyelmét. Bármilyen eseményről legyen is szó, garantáltan te szórakoztatod a többieket, és a legviccesebb emlékek is mindig hozzád fűződnek.

Mivel nagyon feltűnő személyiség vagy, az emberek azonnal észrevesznek, így pedig nem csoda, hogy rengeteg férfi érdeklődik irántad! Kreatív személyiség vagy, és a párkapcsolataid mindig tele vannak vidámsággal és nevetéssel – ez pedig mágnesként vonzza hozzád azokat a pasikat, akik épp egy ilyen pörgős lányra vágynak.

Szűz

A Szűz csillagjegyű emberekről úgy tartják, hogy van egy “különleges képességük”: sokkal szebbé és boldogabbá varázsolják a környezetüket. Ha te is ebben a jegyben születtél, nagy az esélye annak, hogy a férfiak teljesen odavannak ezért a tulajdonságodért. Sok ismerősöd retteg a felnőtt korral járó felelősségektől, de te érett felfogásodnak köszönhetően meg tudod mutatni nekik, hogy bár ijesztően hangzik, valójában nem is olyan nehéz megállni a helyed a világban.

Nem igazán szeretsz lustálkodni, ehelyett fontosabbnak tartod az életedben a nyugalmat és az egyensúlyt. Egy kapcsolatban nem csak szerelmi partner, hanem barát is vagy; épp olyan személy, amire mindenki vágyik az életében – ezt pedig a férfiak rögtön észreveszik benned.

Mérleg

Ha a Mérleg csillagjegyben születtél, akkor valószínűleg szuper hallgatóság vagy! Az ismerőseid rögtön neked mondják el, ha valami szomorú dolog történt az életükben, és a baráti társaságodban messze híres vagy a kiváló tanácsaidról, teljesen mindegy, milyen problémáról legyen szó. Ezzel pedig mágnesként vonzod magadhoz a férfiakat is!

Hiszen te vagy az a személy, akivel tökéletesen lehet terveket szőni, beszélgetni, és képes vagy lelkileg feltölteni a párodat. Nagylelkű vagy és megbízható, ami miatt az emberek már az első találkozásnál szívesen megosztják veled a titkaikat – és ki ne vágyna egy ilyen lelkiismeretes partnerre?

Skorpió

Nagyon vibráló személyiséged van, ami mellett nehéz észrevétlenül elsétálni, hiszen reflektorfényként emel ki a tömegből. Az emberek emiatt kifejezetten szeretnek a közeledben lenni, és ha valakinek sikerül meghódítania a szíved, akkor biztos lehet benne, hogy a figyelmed középpontjába kerül majd.

Ugyanis te vagy az a személy, aki mellett senki sem érzi magát elhanyagolva (még egy percre sem), hiszen minden érdekel, ami a pároddal történik. Számodra teljesen természetes, hogy naponta többször is beszéljetek telefonon, és minél gyakrabban találkozzatok – ennek köszönhetően pedig melletted senki sem érzi boldogtalannak magát.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW