Életmód / Ezotéria

Miért nem jössz helyre anyagilag? Ez állhat a pénzenergiáid útjában

Olyan sokszor gondoltad már át, hogy mennyit segíthetne, ha csak egy picit félre tudnál tenni, de a hónap végére valahogy sosem marad fölösleg a pénztárcádban? Horoszkópunkból megtudhatod, hogy csillagjegyed szerint mi áll a pénzügyi energiáid útjában!

Kos

A Kosok hajlamosak az elhamarkodott döntésekre, és általában nem szeretnek sokat töprengeni.

Ők azok, akik akkor mennek bevásárolni, amikor megéheznek, soha nem írnak listát, és ha valami megtetszik nekik, akkor azt meg is veszik.

Az ő esetükben az előre tervezés hiánya okozhatja az anyagi egyensúly zavarát, ezért erre érdemes jobban figyelniük.

Bika

A Bikák nem rosszak abban, hogy tartsák magukat a terveikhez, azonban sokszor fontosabb számukra a teljesítmény, mint az anyagi elismerés.

Ők azok, akik a munka öröméért is hajlandóak dolgozni, de gyakran megfeledkeznek róla, hogy ezzel a teherbírással akár sokkal jobb bevételekre is szert tehetnének.

Ikrek

Az Ikrek keményen dolgozik, és mivel jók a kapcsolatépítő képességei, akár jó pénzeket is kereshet, azonban ezeket hajlamos gyorsan el is költeni, mert amilyen kitartó dolgozó, olyan nagyon szeret költekezni is.

Ezen az oldalon egy kicsit jobban vissza kell fognia magát.

Rák

A Rákok anyagi fejlődésének okában legtöbbször saját kishitűségük áll.

Ugyan olyan szakmát, munkát is szerezhetnének, ahol a képességeikkel a mostani bevételük többszörösét is megtermelik, ha nem bíznak önmagukban, vagy túlságosan félénkek ahhoz, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, akkor sokszor kevesebb fizetéssel kell beérniük, mint amennyit érdemelnek.

Oroszlán

Az Oroszlánok nehezen mondanak nemet a szép dolgokra, és ha igyekeznek is spórolni, az apró, de gyakori kiadásaik meggátolhatják az anyagi javaik gyarapodását.

Az ő pénzenergiájukon az segíthet, ha pontos könyvelést vezetnek, és így könnyebben kiszúrhatják, hol folyik el az az összeg, ami hiányzik nekik a hónap végén.

Szűz

A Szüzek nagyon precízek akkor is, amikor az anyagi dolgokról van szó, szoros elszámolásukba azonban a váratlan kiadások nem férnek bele, így egy-egy nem eltervezett helyzet a teljes könyvelésüket felboríthatja, és ilyenkor, akár a dominóban, minden más is borul.

Az ő esetükben a biztonsági tartalékok beépítése különösen hasznos lehet.

Mérleg

A Mérlegek egy bizonyos pontig nem rosszak a spórolásban, azonban eléggé türelmetlenek, így, amikor már úgy érzik, eleget kuporgattak, félretesznek mindent, és elköltik a pénzüket arra, amire régóta vágynak, sokszor korábban is, minthogy azt megengedhetnék maguknak.

Az ő esetükön a türelem gyakorlása segíthet.

Skorpió

A Skorpiók szeretnek nagy lábon élni, és ez az anyagi helyzetükön is meglátszik. Ritkán költenek, olyankor viszont hajlamosabbak akár nagyobb összegeket is kiadni, ami után megint sokáig meg kell húzniuk a nadrágszíjat.

Az ő esetükben a kiegyensúlyozottság lehet a hangsúly, néha néhány apróbb kiadás kielégítheti a luxus iránti vágyukat, és megúszhatják a nagyobb költekezést.

Nyilas

A Nyilast nem egyszerű dolog igába fogni, igazi szabad szellem, aki számára fontosabb, hogy olyasmivel foglalkozzon, amit szeret, mint az, hogy mennyit fizetnek érte.

Ha mégis helyre szeretné hozni az anyagi helyzetét, akkor azért lehet, hogy néha érdemes engedni az elveiből.

Bak

A Bakok biztosra mennek, ha pénzügyekről van szó, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem mernek kockáztatni.

Egy új állás, egy befektetés, számukra mind olyan lehetőség, ami rosszul is elsülhet, ezért inkább nem is próbálkoznak vele. Pedig lehet, hogy néha érdemes lenne kockáztatniuk.

Vízöntő

A Vízöntő hosszú távra tervez, ez azonban sokszor azt is jelenti, hogy a rövid távú anyagi tervei nem állnak sziklaszilárd lábakon.

Lehet, hogy jobb kisebb összegeket félretenni a hosszabb távú tervekre, és biztosabban kezelni a közeljövő eseményeit is.

Halak

A Halak szeret szembe úszni az árral, bármilyen közegben jól érzi magát, és ezért sokszor a pillanat megélése fontosabb számára, mint az anyagiak gondolata.

Igazi művészlélek, aki hallani sem szeret a számokról vagy az anyagi korlátokról, ez azonban sokszor ahhoz vezethet, hogy kellemetlen helyzetben találja magát.

A pénzügyi helyzete szempontjából jobb, ha néha két lábbal a földön is tud állni.