VIDEO Év végi fejlődés horoszkóp: ez az, amit még idén kell megfejlődnöd
Hozzávalók 6 személyre
1 kg sertés lapocka
2 teáskanál só
2 teáskanál őrölt fekete bors
2 teáskanál szárított oregánó (lehetőleg mexikói)
1 / 2 nagy hagyma, 4 darabra vágva
1 avokádó, felezve, magozva, szeletelve
friss koriander szál
6 kukorica tortilla
paradicsom Salsa
Elkészítése
1. Tegyük a sertéshúst egy nagyobb serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk és dörzsöljük be szárított oregánóval. A hagymaszeleteket dobjuk rá, majd lassú tűzön főzzük míg a hús teljesen átpuhul és szétesik.
2. Ha puhára főtt a hús, tegyük át egy vágódeszkára és szedjük szét szálkás csíkokra. Egy tálban keverjük össze az avokádó szeleteket, koriandert, piros paprika szeleteket.
3. Terítsük ki a tortillákat és sütőben pirítsuk meg enyhén mindkét oldalát. Kanalazzuk rá a zöldségeket és tegyünk mindegyikbe húst. Öntsük le paradicsom szósszal.