Merész kiegészítők, amikkel 2019-ben feldobhatod a frizurádat

Merész kiegészítők, amikkel 2019-ben feldobhatod a frizurádat

Címlap / Stílus / Haj / Merész kiegészítők, amikkel 2019-ben feldobhatod a frizurádat

Az idei évben nem csupán új fazonok jelentenek meg a frizuradivatban, a különféle kiegészítőkben sem szűkölködik a kínálat. Ha tehát úgy döntesz, nem igazán szeretnél megszabadulni a hosszú tincseidtől a divat érdekében, de szeretnéd követni a trendeket, akkor az alábbi kiegészítők között érdemes szemezgetned!

1. Haj- és fejpántok

A hajpántok nem kifejezetten mindennapos viseletek, legalábbis nem a felnőttek körében. A divat szerint azonban bátran hordhatjuk őket, sőt, a masnis változatok hódítanak csak igazán. Persze nem csupán ezek a játékos megoldások jöhetnek szóba – népszerűek még a gyöngyös, köves rátétek, az állatmintás hajpántok, és a kifejezetten kényelmes, textil változatok is.

Merész kiegészítők, amikkel 2019-ben feldobhatod a frizurádatKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ha ez még mindig távol áll tőled, akkor is van megoldás, ugyanis a vékony, általában virágokkal díszített fejpántok szintén divatosak maradtak. Az előrejelzések szerint ezek messze nem csak a fesztiválokon állják majd meg a helyüket, nyugodtan viselheted őket a hétköznapokon is. A nyári időszakra pedig olyan befutók érkeznek majd, amelyeket a színes tollakkal díszítenek!

2. Hálós fejdíszek

Igazi újdonságnak számítanak a hétköznapokon a hálós fejdíszek, amikkel inkább csak a különféle bálokon és a brit királyi családnál találkozhattunk – idáig! A divat szerint már messze nem csak a farsangi szezonban veheted fel ezeket a merész kiegészítőket, hanem akár különféle hivatalos eseményekre is.

Merész kiegészítők, amikkel 2019-ben feldobhatod a frizurádat Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Az említett fejdíszeket általában hajpántokra vagy csatokra rögzítik, így igazán nem nehéz őket viselned, feltéve, hogy be tudod illeszteni a megjelenésedbe. Az biztos, hogy egy ilyen fejdíszhez elegánsan és nőiesen kell felöltöznöd, hiszen a báj mellett egyúttal a titokzatosságot hivatottak megjeleníteni – márpedig ez a két tulajdonság nem fér össze egy akármilyen szettel!

3. Csatok minden mennyiségben

A csatok már önmagukban is díszíthetik a frizurát és különlegessé tehetik a megjelenést. A virágos megoldások idén mindent visznek, függetlenül attól, hogy hajpántokról, hajráfokról, vagy éppen fejpántokról, csatokról van-e szó.

Merész kiegészítők, amikkel 2019-ben feldobhatod a frizurádat Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Mindez nem csak a nyár legjavára vonatkozik: amint beköszönt a tavasz, már elő is veheted ezeket a vidám kiegészítőket, hiszen garantáltan egyedi külsőt kölcsönöznek majd neked. További izgalmas és különleges megoldásokat jelentenek a gyöngyös hajdíszek – ezek a romantikus kiegészítők is reneszánszukat élik idén!

4. Töltsd fel a hullámcsat-készleteidet!

Ha korábban megváltál tőlük, akkor most bánhatod, de szerencsére nem lesz nehéz ismét feltöltened a hullámcsat-készleteidet. A vidám, virágos csatok és hajkiegészítők mellett a teljesen natúr hullámcsatok is hódítanak, sőt, talán sosem voltak ennyire a középpontban.

Merész kiegészítők, amikkel 2019-ben feldobhatod a frizurádat Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

További jó hír, hogy egyáltalán nem kell őket elrejtened, amikor megcsinálod a frizurádat. Most jellemzően az lesz a trendi, ha minél inkább feltűnően – akár geometriai mintában – tudod őket elrendezni a fejeden. Nyugodtan elfelejtheted tehát a fekete, aprócska hullámcsatokat, helyettük válogass a fémes, világosabb színű és méretesebb változatok között!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást