Életmód / Ezotéria

Mennyire vagy szerencsés az életedben? A csillagjegyedtől is függhet!

Mennyire vagy szerencsés az életedben? A csillagjegyedtől is függhet!

Oroszlán

Nem vagy az a nagyon szerencsés alkat, de tény, hogy balszerencsésnek sem nevezheted magad. Hiszen az életedben ezek az események folyton váltakoznak, és még ha rossz dolgok is történnek veled, mindig tudod, hogyan hozd őket rendbe. Nincs szükséged szerencsehozó tárgyakra, mert te vagy az, aki ezt megteremted ezt magadnak.

Szűz

Nem szokásod a szerencsére támaszkodni, mert sosem voltál az a nagyon mázlista alkat. Mindent, amit elértél, a szorgalmadnak és a kitartásodnak köszönhetsz. Az élet sosem sodorta utadba a dolgokat, mindenért keményen meg kellett dolgoznod, de sikerrel jártál. Bár nem születtél szerencsés csillagzat alatt, a közeli ismerőseid nagyon szerencsésnek érzik magukat azért, hogy ismerhetnek téged.

Mérleg

Elképesztő, milyen szerencsés típus vagy, és ezzel te tisztában is vagy! Az életedben rengeteg szuper dolog történt, és sokszor annak köszönhetted a sikert, egy jó kapcsolatot vagy az anyagi gyarapodást, hogy jókor voltál a jó helyen. Azonban tudod jól, hogy a szerencse forgandó, így sosem veszed magától értetődőnek ezt, és nem hagyatkozol kizárólag a mázlira, ha valamit meg kell oldanod.

Skorpió

Hajlamos vagy pesszimistán tekinteni az életre, és azt gondolni, hogy te nem vagy szerencsés jellem, de ez nem feltétlenül felel meg a valóságnak. Valójában elég mázlista vagy, és ha valamit nagyon szeretnél, azt mindig sikerül bevonzanod az életedbe. Akár plusz pénzről, akár egy utazásról vagy csak egy új cipőről van szó, mindig sikerül megszerezned őket.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást