Életmód / Ezotéria

Ennyire jók a megérzéseid a csillagjegyed alapján

Kos

E jegy szülöttei kiskoruktól kezdve igazi empaták. Mivel a Kosok nagyon érzékenyek és sérülékenyek, ezért később zárkózottak lesznek, és egyfajta védőfalat húznak maguk köré, nehogy megsérüljenek. A megérzéseik olyannyira erősek, hogy képesek a legapróbb veszélyt is érzékelni, ami őket vagy a szeretteiket fenyegeti. A Kos, bár nehezen nyílik meg, de ha egyszer közel enged magához valakit, akkor azt tűzön-vízen át megvédi a rossztól.

Bika

Rendkívül szeretetéhes jegy, mindent a szerelem és a szenvedély köré épít. Igazi ösztönlény, imád adni és másoknak örömet szerezni. Ösztönösen megérzi, ha valaki negatív energiákkal közelít és le akarja rombolni azt a romantikus idillt, amit felépített – ilyenkor azonnal bekapcsol a védelmi rendszere és harcba száll a béke helyreállítása érdekében.

Ikrek

A világ az ötletek, szavak és gondolatok végeláthatatlan kalandja az Ikrek számára. E jegy szülötte azzal a különleges képességgel rendelkezik, hogy akár a mellette álló gondolatait is érzékeli. Nem kell megijedni, az Ikrek ritkán élnek vissza adottságukkal – a megszerzett információkkal csupán saját kíváncsiságukat csillapítják, de nem ritka, hogy segítő jobbot nyújtanak annak, aki igényli.

Rák

Ennek a csillagjegynek a szülöttei nagyon intuitívak és szó szerint zsigereikben képesek megérezni az energiákat. Sok Rák hajlamos elsiklani ezek felett a megérzések felett, pedig, ha hallgatnának rájuk, akkor sok csalódástól megkímélhetnék magukat.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon nyitottak, egyenesek és extrovertált személyiségek, akik egy igen különleges képességgel rendelkeznek: képesek megérezni a másokban munkálkodó isteni energiákat. Nem véletlenül tartják e csillagjegy szülötteit az isteni hatalmak hírnökeinek.

Szűz

Természetüknél fogva képesek megérezni, ha valami rossz fog történni körülöttük. Sokszor a katasztrófa bekövetkezte előtt egyfajta nyugtalanság szállja meg a Szüzet. E csillagjegy szülöttei közül rengeteg egészségügyi dolgozó és állatorvos kerül ki, mivel képesek érzékelni, ha a szervezetben valami rosszul funkcionál.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg

A Mérleg szülöttei kiskoruktól kezdve összeköttetésben vannak a természettel és az őket körülvevő világgal, ezért minden apró változásra nagyon érzékenyen képesek reagálni, és ösztönösen megérzik, ha nincs rendben valami körülöttük. Mivel ennyire érzékenyek, ezért olykor vissza kell vonulniuk, hogy nyugodt környezetben tudjanak regenerálódni – a nyugalom ugyanis a Mérlegeknek egyfajta gyógyszer.

Skorpió

A Skorpiók beépített hazugságvizsgálóval rendelkeznek, ezért nem érdemes előttük titkolózni vagy füllenteni. Ezen felül képesek megérezni azokat a lehetőségeket – legyen szó munkáról vagy magánéletről –, amelyeket meglovagolva előnyre tehetnek szert.

Nyilas

A Nyilasok útját maga az istenek királya, Zeusz, azaz a Jupiter oltalmazza, és minden lehetőséget elé gördít, hogy megszerezze azt a tudást és bölcsességet, amelyre szüksége van. E jegy szülöttei hisznek az élethosszig tartó tanulásban, mivel a tudásukkal a lehető legtöbbet szeretnék kihozni földi létükből. Ösztönösen megérzik, hogy ki az, akitől valami értékeset tanulhatnak.

Bak

A Szaturnusz gyermekeiként ösztönösen érzik, hogy kik rendelkeznek annyi hatalommal, hogy segíteni tudják őket útjukon. Kitartóan dolgoznak, fejlesztik tudásukat, hogy a lehető legjobbak legyenek abban, amit csinálnak. Azok társaságát keresik, akik hasznukra lehetnek a fejlődésben, és emiatt mások szemében a Bakok olykor önzőnek tűnhetnek. Pedig az egészséges mértékű önzőség senkinek sem árt.

Vízöntő

Minden élő és élettelen teremtményt körüljár egyfajta vibráló isteni energia, amelyet a kínaiak csi-nek neveznek. Minden egyes cselekedet, amit teszünk életünk során, hatással van ezekre az energiákra és képes átalakítani azokat. A Vízöntők természetüknél fogva előre megérzik, hogy adott változtatások milyen befolyással bírnak majd a nagy egészre. Ennek a tudásnak a birtokában pedig képesek úgy alakítani a dolgokat, hogy az a lehető legjobb legyen mindenki számára.

Halak

A Halak igazi médiumoknak számítanak. Egészen kiskoruktól képesek érzékelni a spirituális aktivitásokat, álmaikon keresztül olyan dolgokat látnak előre, amiket mások nem. E jegy szülöttei kommunikálni is tudnak a természetfeletti lényekkel, szellemekkel és angyalokkal.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást