Melyik tájat barangolnád be? A válaszod a lelkedről árulkodik

Melyik tájat barangolnád be? A válaszod a lelkedről árulkodik

Címlap / Életmód / Melyik tájat barangolnád be? A válaszod a lelkedről árulkodik / 2. oldal

Ha a C-betűs tájat választottad

Viszonylag kevesen választják ezt a képet, így már annyi biztos, hogy ritka természeted van. Kimondottan bátor vagy, talpraesett lélek, akit nem lehet egykönnyen megijeszteni. Mindig kiállsz a véleményed mellett, és segítesz azoknak is, akik erre nem képesek.

Mindig is érezted, hogy vezéregyéniség vagy, mindegy, milyen társaságba kerülsz, és ez arra utal, hogy egy nap akár főnöki pozíciót is betölthetsz majd (például a saját vállalkozásodban).

De ehhez elengedhetetlen, hogy egy kicsit jobban megismerd a saját személyiségedet, és azokat a dolgokat, amik titkon megijesztenek. Hiszen bár kívülről nagyon bátor és legyőzhetetlen vagy, neked is vannak félelmeid, amiket viszont nem vagy hajlandó beismerni magadnak sem.

Ha a D-betűs tájad választottad

A választásod arra utal, hogy fontos számodra a béke és a harmónia. Nem szereted a konfliktusokat, a drámai helyzeteket, ezért te magad is mindig kerülöd a vitákat, és többször mondasz igent, mint ahányszor akarnál. Nem szereted, hogy körülötted mindenki rohan, és az emberek a telefonjukba temetkezve sétálnak, anélkül, hogy egyáltalán körülnéznének a világban. Szerinted fontos lenne időt szakítani arra mindenkinek, hogy néha a lelkükkel is foglalkozzanak, és te ennek eleget is teszel.

Sokszor igényled az egyedüllétet, mert így tudsz mentálisan feltöltődni.

Talán ennek köszönheted, hogy azon kevesek közé tartozol, akiknek profi megérzéseik vannak, ezt pedig rengeteg pozitív dologra tudod használni. Ezt többnyire meg is teszed, ezért kimondottan segítőkész, barátságos lélek vagy, aki mágnesként vonzza maga köré az embereket.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást