Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul a személyiségedről

Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul a személyiségedről / 3. oldal

Szeptember – Sötétkék

Ha szeptemberben láttad meg a napvilágot, a sötétkék a te színed. Egyediség, bölcsesség és művészi hajlam jellemez.

Vágysz a nyugalomra, ám ezt sajnos csak ritkán kapod meg. Stresszes életet élsz, mindig a maximumra törekszel és csak nagyon nehezen tudsz kikapcsolni.

Szerencsére születési színed segíthet a nehéz pillanatokban: képes megnyugtatni, könnyebben össze tudod szedni a gondolataidat általa és újra önmagadat tudod adni. Egészséged és jó közérzeted érdekében mindenképp vesd be a sötétkéket!

Október – Ciánkék

Október szülötteként a te színed a ciánkék. Végtelen nyugodtság és kiegyensúlyozottság jellemez.

Mindenkivel kedves és empatikus vagy, ezért sokan kedvelnek téged. Bár nem vagy egy társasági ember, mégis ott segítesz, ahol tudsz, barátaid pedig hálásak ezért.

Az élet minden területén biztonságra, békére és nyugalomra vágysz. Ezt nagyon nehéz elérni a mai rohanó világban, de születési színed mindig ott van, ha szükség van rá: megnyugtat, erősít és általa képes leszel határozott döntéseket hozni.

A harmónia kulcsa ez, hidd el, az életed is jobbá válik a ciánkékkel.

November – Bordó

Ha novemberi gyermek vagy, akkor a bordó a te színed. Igazi örökmozgó vagy, tele vagy ötletekkel és szenvedély jellemez az élet szinte minden területén.

Bármibe is fogj, szíveddel-lelkeddel csinálod azt a tevékenységet. Őszinteségeddel sokakat leveszel a lábáról, de vannak olyanok is, akiket ez túlságosan elijeszt – utóbbiakkal ne is törődj.

Születési színed mindig a segítségedre siet: erőt és szeretet sugároz, amely kiegyensúlyozottá tesz.

Vedd magadra kedvenc bordó ruhádat vagy húzd fel a hasonló színű ágyneműhuzatot, figyeld meg, használni fog!

December – Türkiz

Amennyiben decemberben láttad meg a napvilágot, akkor a születési színed a türkiz. Modern gondolkodásmód, magas intelligencia és bölcsesség jellemez.

Fogékony vagy a spiritualitásra, ugyanakkor képes vagy a logikus gondolkodásra. Szenvedélyed az utazás, imádod a világot járni és folyton hajt a kalandvágy.

Születési színed mindenben támogat: feltölt energiával, bölcsességet ad és optimistává tesz. Legyen mindig veled a türkiz, meglátod, segítségedre lesz majd.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást