Életmód / Egészség / Lélek

Melyik színt utálod a legjobban? Ezt árulja el a személyiségedről

Fehér

Nem bírod elviselni azt, ami túlságosan is egyszerű, letisztult, sterilnek mondható. Elutasítod a nyugalmat, a békességet, talán észre sem veszed, de időnként kifejezetten a problémát, a nehezen megoldható feladatokat keresed. Nagyon nehezen bocsátasz meg másoknak és magadnak, nem tudod elengedni a sérelmeidet.

Néha magad sem tudod miért, de benső feszültséget, frusztrációt érzel, és azt tapasztalod, hogy teljesen összezavarodtak a gondolataid, nem látod tisztán az aktuális élethelyzetedet.

Nem fogadod el a dolgok ezoterikus vonatkozását, és nem jellemző rád, hogy a tökéletességre törekednél – alkalmanként kifejezetten hanyag vagy.

Barna

A barna szín elleni tiltakozásod arra utalhat, hogy nem tudsz azonosulni a hagyományokkal, egyfajta lázadó személyiség vagy. Távol áll tőled a földhözragadtság, annál jóval nagyobb eszmék vezérelnek, hogy a barna színt a kedvenceid közé emeld. Már csak ez a felfogás is elősegíti, hogy nem jellemző az életedre a harmónia, a biztonság, aktuálisan inkább a káosszal, a helykereséssel írhatóak körül a hétköznapjaid.

Mindezek ellenére hiszel magadban, az eszméidben, a helyén van az önbizalmad és az önuralmad, valamint nem ragaszkodsz görcsösen az előírt szabályokhoz. Nem hagyod, hogy mások mondják meg, miként kellene élned. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást