Életmód / Egészség / Lélek

Melyik színt utálod a legjobban? Ezt árulja el a személyiségedről

Lila

Nehezen találod az egyensúlyt, meglehetősen a végletek embere vagy: kifejezetten nehezedre esik dönteni, ha az észérveidet és az érzelmeidet kell szembeállítanod egymással. Nem vagy spontán és a kreativitás sem az erősséged, jobban szereted, ha minden a maga rendjében és idejében történik.

Ha a lila feszélyez és idegessé tesz, akkor valószínűleg rengeteget agyalsz a különféle kérdéseken, hiszen ennek a színnek éppen serkentőleg kellene hatnia a gondolataidra. 

Fekete

A fekete színnel sokan a szomorúságot, a gyászt azonosítják, de kifejezett utálata azt is jelentheti, hogy gyűlölöd az egyszerűséget. A fekete a maga nemében annyira páratlan és letisztult, hogy ha a hátad közepére sem kívánod, akkor valószínűleg sokkal jobban kedveled, ha az életed nem éppen állóvíz.

Utálod azt is, ha valaki nem játszik nyílt lapokkal, a titokzatoskodást például ki nem állhatod. Nem kedveled a misztikumot, nem tudsz azonosulni az ezoterikus dolgokkal és a legkevésbé sem mondhatunk életunt embernek.

Narancssárga 

Akik ki nem állhatják ezt az intenzív és erőteljes színt, azok a valódi világban sem kedvelik a túlságosan energikus pillanatokat, élethelyzeteket. A narancssárga utálata ugyanakkor arra enged következtetni, hogy túlságosan is fontos mások visszajelzése az életedben és bár a nagy társaságot nem szereted, mégis félsz igazán egyedül maradni – ilyenkor önmagadra kellene koncentrálnod, és ez nem igazán megy.

Jellemző lehet rád a pesszimista látásmód, a lustaság és sűrűn előfordul, hogy az alaphangulatodat a környezeted határozza meg.

Szürke

A szürke szín utálata jelentheti azt, hogy nagyon nehezen maradsz semleges: nem tudsz az aranyközépúton maradni, általában határozottan állást foglalsz valamilyen nézőpont mellett. Ez nem feltétlenül probléma, de sok esetben hátrányos lehet, ha számodra minden „fekete vagy fehér”.

Az érzelmeket tekintve a szürkétől való távolságtartásod utalhat életigenlésre, egy alapvetően pozitív látásmódra, érzelem gazdag hétköznapokra. Nem szereted az unalmas, lassú és egyszerű dolgokat, sokkal jobban érzed magadat, ha pezseg körülötted az élet. 

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást