Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? Mutatjuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Melyik napon születtél? Mutatjuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Szombat

A szombaton születettek nehezen állnak ellen az apró kísértéseknek, de nagyobb kiadásokat nem gyakran engednek meg maguknak. Ebből következik, hogy a hónap közepén gyakran nem is értik, hová tűnt el a pénzük, hiszen nem is vettek maguknak semmit.

Ha szombaton születtél, valószínűleg gyakran érzel csalódottságot, amiért alig költesz magadra, mégsem vagy képes félre tenni a hónap végén.

A megoldást az jelentheti, ha egy hónapon keresztül a legkisebb tételekről is költségvetést vezetsz, így láthatod, mire ment el a pénz. Mivel egyébként képes vagy az önkontrollra, ha szükséges, ha látod, mi okozza a problémát, már a megoldása is menni fog.

Vasárnap

A vasárnap születettek túl büszkék ahhoz, hogy a pénzügyi gondjaikról panaszkodjanak, ezért igyekeznek maguk megoldani azokat, és általában sikerrel teszik. Ha vasárnap születtél, valószínűleg bölcsen kezeled a pénzügyeidet, és, ha nem is élsz nagy lábon, szinte biztos, hogy mindig előteremted azt, amire szükséged van.

Remek problémamegoldó képességednek köszönhetőn azonnal meglátod a lehetőséget, és le is csapsz rá, így akár plusz munkákat is elvállalsz, csak hogy boldogulhass. Ez tiszteletre méltó tulajdonság, de vigyázz, hogy ne vállald túl magadat. Sokat segíthet, ha van kivel megosztanod a terheidet.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást