Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? Ebbe a bűnbe esel a legkönnyebben

Melyik napon születtél? Ebbe a bűnbe esel a legkönnyebben

Péntek: lobbanékony természet

A pénteken születettek hajlamosak a szélsőséges érzelmekre, így haragra is hirtelen lobbannak, és lehet, hogy dühükben olyasmit tesznek vagy mondanak, amit később aztán gyorsan megbánnak.

Igyekeznek ugyan kordában tartani az indulataikat, de néha nem tudnak uralkodni magukon, és könnyebb őket kihozni a sodrukból, mint a nagy átlagot. Szerencsére amilyen hamar dühösek lesznek, olyan könnyen meg is békélnek.

Szombat: harag

A szombaton születettek nem felejtik el egykönnyen, ha valaki megbántotta őket. Hiába a bocsánatkérés, sokszor ők maguk is hiába próbálják rávenni magukat arra, hogy elengedjék a negatív érzelmeket, mert nem tudnak túl lépni azon, ha valaki szánt szándékkal kárt okozott nekik.

Ugyan nem sértődnek meg könnyen, de akire egyszer megharagudtak, annak nagyon nehezen bocsátanak meg.

Vasárnap: irigység

A vasárnap születettek hajlamosak úgy látni, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, de könnyen lehet, hogy kissé sértett irigységüket az önbizalomhiány táplálja.

Tudják, hogy ők maguk milyen sokat dolgoztak valamiért, és hajlamosak azt hinni, hogy mások ugyanazokat az eredményeket sokkal könnyebben érték el. A félelmeiket néha irigységgel kompenzálják, de többnyire ezzel az érzelemmel csak önmagukat próbálják megvédeni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást