Életmód / Ezotéria

Az, hogy melyik napon születtél árulkodik spirituális feladatodról a világban

Az, hogy melyik napon születtél árulkodik spirituális feladatodról a világban

Hétfő

A te feladatod az életben a saját boldogságod megtalálása, és ebben lehet, hogy többen is megpróbálnak majd megakadályozni. Neked az a dolgod, hogy ne hallgass azokra, akik olyan elvárásokat állítanak fel veled szemben, amelyek nem a te valódi vágyaidat tükrözik. Keresd a magad útját, és azt próbáld meg követni.

Kedd

Spirituális vezetőként érkeztél erre a világra, és a feladatod, hogy mások útját is megvilágítsd. Légy óvatos – ez ne azt jelentse, hogy ráerőlteted az akaratodat másokra, inkább csak próbálj jelzőfény lenni a számukra, miközben te is biztos vagy abban, amit csinálsz. Így állíthatsz jó példát mások elé is.

Szerda

A te spirituális feladatod az életben, hogy mindig az arany középutat keresd. Igyekezz ezt az egyensúlyt megtalálva másokat is ebbe az irányba terelni, és próbálj tartózkodni a szélsőségektől. Ha ilyesmit érzékelsz a környezetedben, másokat is mértékletességre kell intened.

Csütörtök

Tanítói céllal jöttél a világra, és ezt megélheted a szakmádon keresztül is, de akár úgy is, hogy egy számodra fontos személynek átadod a már megszerzett ismereteidet. Gyűjts életed első szakaszában minél több tapasztalatot, hogy amikor valaki tanácsot kér majd tőled, legyen mit megosztanod vele.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Péntek

A te spirituális energiád tele van ragyogással, örömöt és boldogságot hozol az emberek életébe. Lehet, hogy ezt valamilyen szórakoztató képességgel teszed, de az is előfordulhat, hogy egyszerűen a jelenléted az, ami boldogsággal tölt el másokat. Akárhogyan is, az életfeladatod az, hogy örömöt okozz a környezetednek, és ettől te is boldog leszel.

Szombat

A szerelem jegyében születtél, és spirituális feladatod is az, hogy ebben találj boldogságra. Lehet, hogy egy korábbi életedben valamiért nem teljesedhetett be a szerelmi örömöd, és ezért ebben az életben kell megtalálnod a boldogságot a romantikus kapcsolatokban. Vigyázz arra, hogy csak annak add oda a szívedet, aki képes értékelni egy ennyire magasztos ajándékot.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, spirituális feladatod a béke megtalálása. Nagyon jó vagy abban, hogy meghallgass másokat, és nyugalmat hozz az életükbe. Bármilyen bonyodalom miatt is fordul hozzád valaki, ha neked kiöntheti a lelkét, akkor azonnal megkönnyebbülést, felszabadulást érez majd. Csendességet és pihenést hozol az emberek életébe.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást