Melyik manikűrt választod? Sokat elárul a személyiségedről!

Melyik manikűrt választod? Sokat elárul a személyiségedről!

Címlap / Stílus / Test / Melyik manikűrt választod? Sokat elárul a személyiségedről!

womenworking.com

Ha az első manikűrt választottad

A legkiemelkedőbb személyiségvonásod azt, hogy eszméletlenül határozott vagy. Óriási motiváció rejtőzik benned, és mindig találsz erőt ahhoz, hogy folytasd azt, amit elkezdtél. Még annak ellenére is, hogy körülötted sokan megpróbálják letörni a lelkesedésed. Ha van bárki a világon, aki biztosan teljesíteni fogja a céljait, az te vagy, hiszen keményen és szorgalmasan dolgozol, ráadásul mindezt erős szenvedéllyel teszed. 

Ha a második manikűrt választottad

A döntésed alapján egy biztos: neked eszméletlenül jó humorérzéked van. Pontosan tudod, hogy az életben kár mindent túl komolyan venni, és meg kell tanulni nevetni azon, ami épp rosszul sült el. Ha ciki dolog történik veled, te biztos, hogy képes vagy nevetve továbbállni! Ennek köszönhető az, hogy képes vagy bárki arcára mosolyt csalni, és nagy segítséget adsz a barátaidnak abban, hogy ki tudjanak lábalni egy-egy nehéz időszakból.

Ha a harmadik manikűrt választottad

Rendkívül őszinte lélek vagy, a hazudozás pedig nagyon távol áll tőled. Mivel te mindenkinek megmondod az igazat, ferdítések nélkül, cserébe ugyanezt várod el a környezetedtől is. Sőt, ami igazán különleges benned, hogy saját magadnak sem szoktál hazudni. Gyakran megesik másokkal, hogy egy rossz kapcsolatban vagy nem megfelelő munkahelyen azzal hitegetik magukat, hogy előbb-utóbb minden jó lesz, de te ilyet sosem teszel. Mindig reálisan gondolkodsz és tisztán látsz előre, ezért ha valami nem jó számodra, rögtön tudod, hogy lépned kell!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást