Életmód / Ezotéria

Melyik a kedvenc virágod? Ezek a legjobb tulajdonságaid

Rózsa

Liliom

A liliom érzéki, finom és az egyik legnőiesebb növény. Szívesen teljesedsz ki a gondoskodásban és törődésben, sokan úgy láthatják, hogy néha már kissé túlaggódó vagy, de amikor bajban vannak, mégis jól esik számukra a közelséged.

Bár semmi sem áll távolabb tőled, mint a közönségesség, az érzékiség és az intimitás mégis nagyon fontosak számodra, és ha valakit egyszer beengedsz a bűvkörödbe, el sem tudja majd hinni, hogyan lehet egy ennyire elegáns és törékeny nő ennyire szenvedélyes is.

Pipacs

Szenvedélyes, vörösen izzó vadvirág, ami nem ott nő, ahová ültetik, hanem ahová a természet sodorja. Ha a pipacs a kedvenced, kicsit zabolátlan, kicsit megfoghatatlan vagy, aki szeret a saját szabályai szerint élni. Éppen egyszerű nyíltságod, őszinteséged az, ami a legtöbb embert megragadja, és ami miatt megkedvelnek téged.

Szenvedélyességedet és lobbanékonyságodat le sem tagadhatnád, de nem is akarod. Te egyszerűen ilyen vagy, és aki nem tud ilyennek elfogadni, az előbb vagy utóbb kikerül a képből, mert megváltoztatni biztosan nem tud.

Tulipán

A tulipán kifinomult, elegáns, látszólag törékeny, vastag szirmai mégis tökéletes tölcsérben záródnak össze, védelmezve a virágport. Ha a tulipánért rajongsz, szereted az egyszerű dolgokat, amelyek nem próbálnak többnek látszani, mint amilyenek valójában, és önmagukban is értékesek.

Nagyon erős személyiség vagy, aki összetartja a családot, de közben képes vagy megőrizni a nőiességedet. Aki egyszer közel kerül hozzád, az mindig számíthat rád, és tűzön-vízen keresztül képes vagy kitartani mellette.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW