Életmód / Ezotéria

Melyik a kedvenc háziállatod? Ezt árulja el rólad

Háziállat

Kutya

Bolondos, mindig játékra kész, kíváncsi és persze hűséges, mindenek felett. Ki ne szeretné a kutyákat? Ha számodra ők az abszolút favoritok az állatvilágban, akkor számodra is fontosak a szeretteid.

Hűséged messze földön híres, és nem csak a szeretteid mellett állsz ki, képes vagy felemelni a szavadat egy igaznak vélt ügy mellett is. Igyekszel pozitívan szemlélni az életet, de félsz a konfliktushelyzetektől, és néha kicsit bátortalan lehetsz. Próbáld meg idegen környezetben is oldottabban érezni magadat, ott, ahol nem tudhatod biztosan, hogy ki mit gondol rólad.

Macska

Elegáns, titokzatos, kiismerhetetlen, mégis elbűvölő: a macskák nem véletlenül tartoznak a legnépszerűbb házi állatok közé. Ha macska rajongó vagy, fontos számodra a függetlenséged, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudnál tiszta szívből szeretni valakit.

Éppen ezért olyan állatot választanál társnak, aki képes a szeretet kimutatására, de nem adja fel az egyéniségét, és ha úgy tartja kedve, elvonul, hogy kicsit egyedül legyen. Kétségtelenül van érzéked a szépség iránt, és egy nagy adag humorral is megáldott a sors, amit nem mindenki ért, de téged átsegít a legnehezebb helyzeteken.

Madarak

Tollas kis barátaink szintén népszerű háziállatok. A szabadság szimbólumaiként az elvágyódást, az álmodozást testesítik meg, ugyanakkor kalitkába zárva kissé vegyes üzenetet közvetítenek.

Ha a madarakat szereted a legjobban, képes vagy beilleszkedni a világba, teszed, amit tenned kell, de mindig is fontosnak fogod érezni a természet közelségét, a vágyak megélését. Jó érzéked van a művészetekhez, fontos számodra a szépség, a harmónia, és talán a zenéhez is van valami közöd.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Hüllők

Kígyók, békák, gyíkok – sokan undorodva fordulnak el tőlük, de te képes vagy meglátni bennük, hogy itt is tökéleteset alkotott az anyatermészet. Kicsit különc, kicsit magadnak való, kicsit talán vad és zabolátlan vagy, akit nem mindenki ért meg.

Képes vagy úgy látni a világot, ahogyan a legtöbben nem, és ez szülhet néha nehéz pillanatokat, de sok élethelyzeten is átsegíthet. Lehet, hogy elsőre kevesen gondolják rólad, de jó a kapcsolatteremtő képességed, türelmeddel és egyenességeddel azokat is megnyered, akik egyébként nem szívesen nyílnak meg mások előtt.

Rágcsálók

Az egerek, hörcsögök, tengerimalacok vagy akár patkányok elég megosztó házi kedvencek: van, aki viszolyog tőlük, mások kifejezetten bájosnak tartják a kis szőrmókokat. A leginkább apró plüss játékra hasonlító rágcsálókért valószínűleg azok rajonganak, akik sok mindent megőriztek gyermeki természetükből.

Nehezedre esik hosszú időre lekötni a figyelmedet, mert semmiből sem szeretnél kimaradni, de a kapcsolatteremtés, az intimitás is fontos számodra. Akkor érzed a legjobban magadat, ha van valaki körülötted, de nem vágysz arra, hogy folyton te legyél a figyelem középpontjában.

Halak

Csendesek, sokak szerint egyenesen unalmasak, de a békésen úszkáló halak mások szerint a megnyugvást és a szépséget közvetítik. Ha a halakért rajongasz a legjobban, stílusérzéked kifinomult, precíz és kiszámítható vagy, akinek fontos az állandóság, a rend és a nyugalom.

Érdekelnek a művészetek, de a kapcsolatteremtés nem az erősséged, általában te csak a csendes megfigyelő vagy a társaságban, aki mindenkiről mindent tud, még azt is, amit az illető soha ki sem mondott, de ezeket a megfigyeléseket nem pletykálod el, inkább megtartod magadnak.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást