Életmód / Ezotéria

Melyik jegyben születtél? Ő az a szellem, aki átvezet az életeden

Kos

A Kosokat az asztrológia szerint a Tettvágy Szelleme vezeti, akkor érzik csak jól magukat, ha van mit csinálniuk, ha el tudják foglalni magukat.

A legnehezebb, kilátástalan helyzetekben is ez a szellem ragadja kézen őket, és ösztönösen valami munka, teendő után néznek, hogy nyugalmat leljenek, ez a munka pedig sokszor kiutat épít nekik.

Bika

A Bikákat az Akarat Szelleme irányítja, hihetetlen erővel képesek vágyni arra, amit szeretnének, és ez olyan erőt ad nekik, ami a legnehezebb sziklákat is megmozgatja.

Legyen szó nehéz munkáról, kihívásról, vagy a család összetartásáról, a Bikák tudják, mire van szükségük, és az Akarat Szellemének vezetésével ezért tenni is tudnak.

Ikrek

Az Ikreket a horoszkópjuk szerint a Kapcsolatok Szelleme vezeti végig életükön, aki mindig a helyes ösvényre vezeti őket, hogy megtalálják azokat az embereket, akikre éppen szükségük van, vagy akiknek az Ikrek társaságára van szüksége.

Jó érzékük van ahhoz, hogy barátokat szerezzenek, és noha ezzel nem élnek vissza, a kapcsolataik mégis sokat segítenek nekik az útjukon.

Rák

A Rákokat egy nagyon erős szellem, a Szeretet Szelleme vezeti, így ők képesek arra, hogy a számukra fontos emberek érdekében akár kisebb csodákat is tegyenek.

Ugyanakkor ez a szellem, bizonyos szempontból sebezhető is, hiszen miatta a Rákok nem szívesen kezdenek háborúskodásba. Az ő útjuk békés megoldásokon keresztül vezet.

Oroszlán

Az Oroszlánokat a Hit Szelleme vezeti, akinek köszönhetően önmagukban és képességeikben éppen olyan odaadással képesek hinni, mint egy nemes célban, amiért dolgoznak.

Az Oroszlánok akkor tudnak sikeresek lenni, ha képesek hinni abban, amiért dolgoznak, önbizalmuk pedig különösen fontos számukra, szellemüknek köszönhetően azonban ezt bármikor újjá tudják építeni.

Szűz

A Szüzek vezetője a Nyugalom Szelleme, ez is az oka annak, hogy nem szeretik a stresszt és a kapkodást, viszont a legszorultabb helyzetekben is képesek a helyzet magaslatára emelkedni, mivel képesek eltávolodni a valóságtól.

Szellemük egy belső, nyugodt pontra vezeti őket, ahol racionális megoldást találnak a problémákra.

Érdekel a többi csillagjegy is? A következő oldalon elolvashatod! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW