Hobbi / Otthon

Melyik húsvéti tojás tetszik? A döntésed izgalmas dolgokat fed fel rólad

Melyik húsvéti tojás tetszik? A döntésed izgalmas dolgokat fed fel rólad

3. A rózsaszín tojás

Erős, határozott természeted van, úgyhogy veled aztán nem sokan mernek vitatkozni. Kívülről mindenki úgy gondolja, hogy te bármilyen problémát legyőzöl, és semmi sem tud megbántani, de azért az erős külső titkon egy érzékeny lelket takar. Csak mindezt képes vagy ügyesen elrejteni!

Azt vallod, hogy meg kell találni az életben a lehetőségeket, de nem szabad kockáztatni, ezért mielőtt döntést hozol, minden lehetőséget végigveszel magadban. Miután ilyen jól tudod alakítani a saját életedet, szívesen segítesz másoknak is. Gyakran jótékonykodsz, segítesz a barátaidnak, és önkéntes munkát is nem egyszer vállaltál már. Le a kalappal előtted!

4. A zöld csíkos tojás

Te is észrevetted már magadon, hogy született vezető vagy, igaz? Már gyerekként is mindig te voltál az irányító, és felnőttként sem szívesen engeded át másoknak a döntéshozatalt. A karrieredben ennek megvan az eredménye, hiszen gyorsan kitűnsz a tömegből, és hamar nagyobb felelősséget bíznak rád.

A magánéletedben ez már kicsit bonyolultabb, hiszen mivel nem szívesen engedsz az irányításból, a pároddal eleinte gyakran lehetnek emiatt vitáitok. Ezen a téren kicsit engedned kell, de egyébként nincs azzal semmi baj, hogy szívesen töltöd be a főnöki szerepet. Tudod, hogy mit akarsz, és nem hagyod, hogy mások diktáljanak neked!

5. A rózsaszín virágos tojás 

A rózsaszín alapon, szintén rózsaszínre festett virágos tojás egy rejtélyes, de ugyanakkor nagyon stílusos személyt takar. Tele vagy energiával, imádod élni az életet, és nagyon utálsz unatkozni. Nem véletlen, hogy neked egy nagyvárosban a helyed, ahol folyamatosan pezseg az élet!

Érdekel minden, ami a szépséghez kötődik: művészetek, divat, lakberendezés, hiszen ezekben tudsz igazán kiteljesedni. Biztos, hogy a külsődre is nagyon adsz, és mindig csinosan öltözködsz, ezért akad néhány hódolód (úgy heti szinten legalább egy).

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást