Életmód / Ezotéria

Melyik háziállat személyisége illik hozzád? A csillagjegyed szerint ő lesz az igazi kiskedvenced!

Mérleg – Galamb

Mérlegként maga vagy a megtestesült béke és harmónia, így nem meglepő, hogy hozzád a galamb illik a legjobban. Ha kertes házban laktok, érdemes megpróbálkoznod a tartásával, meglátod, pozitív hatással lesz rád.

Megbízható vagy és jó gazdi, szereted a szép dolgokat. Romantikus alkat vagy, ezért örömödet leled a galambok gondozásában.

Ha azt látod, jól érzik magukat nálad, és elnézed őket, ahogyan boldogan repdesnek a háztetőn, kergetőznek a levegőben és turbékolnak egymásnak, a te szíved is ellágyul.

Skorpió – Kígyó

A kígyó egy mitikus állat, gondolj csak a Bibliára, Ádámra és Évára. Az újjászületés jelképe, továbbá az átváltozás, a halhatatlanság és a gyógyulás szimbóluma is. Skorpió csillagjegyűként te is igazi átváltozóművész vagy, ezért tökéletesen illik hozzád ez az állat.

Lehet, először kicsit tartasz tőle, de nem kell félned, hamar összebarátkoztok és kiderül, remekül tudtok együtt élni.

Persze nem olyan, mint egy cuki, hozzádbújós kiscica, de legalább nem lesznek szőrösek a bútoraid és kevesebbet kell ezáltal takarítanod is.

Nyilas – Teknősbéka

A Nyilasok képtelenek sokáig egy helyben ülni, sokat utaznak, vándorolnak, ezért olyan háziállatra van szükségük, ami jól megvan egyedül is és nincs szüksége intenzív társaságra, gondoskodásra.

Olvastad már?  Az Ikrek személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

A teknősbéka egy tündéri, csendes állat, amit akkor is szívesen gondozol, amikor épp nagyon elfoglalt vagy. Ha egy ilyen kis cukiság vár otthon, bárhol legyél is, garantáltan sietni fogsz haza!

Hidd el, fel fogja dobni a mindennapjaidat és a vendégeid is imádni fogják kedvencedet, ha hozzád mennek látogatóba.

Bak – Bármi, ami fajtiszta

Ha Bak a csillagjegyed, akkor az élet minden területén igyekszel a legjobb formádat hozni és fontos számodra a minőség. Szereted az állatokat, ám ahelyett, hogy menhelyről fogadnál örökbe egy kiscicát vagy kiskutyát, házi kedvencedre sok pénzt költesz és csakis fajtisztát vásárolsz.

Legyen szó egy lóról vagy egy ebről, szereted tudni, milyen felmenői voltak a kedvencednek. A kutyádat szívesen járatod kutyaiskolába, cserébe meg is adod neki a jutalomfalatokat.

Vízöntő – Fogadj örökbe bármit

A Vízöntők a Bakok ellentéteként inkább menhelyről hoznak el háziállatot. Kedveled a szabadságot, nem szereted, ha megmondják neked, mit csinálj, igazán adakozó és jószívű vagy.

Szívesen magadra vállalod a szomszéd háziállatainak a gondozását is, amíg ők nyaralni mennek. Kedvenceidet elhalmozod minden jóval, ha szenvedni látsz egy állatot, borzasztóan elszomorodsz.

Olvastad már?  Viszlát pluszkilók! Egy egyszerű módszer, amivel felpörgetheted az anyagcserédet

Légy óvatos, ha elmész egy menhelyre, mert valószínűleg minden egyes alkalommal haza akarsz majd vinni egy-két újabb kutyust vagy cicust.

Halak – Nyúl

Ha Halak csillagjegyben láttad meg a napvilágot, akkor nagyon érzékeny és érzelmes típus vagy. Személyiségedhez nem is illene jobban más háziállat, mint a nyúl!

Ők pont olyanok, mint te: nincs bennük semmi tolakodó, igazán csendes típusú állatok. Szeretik, ha simogatják őket és gondoskodnak róluk. Pont úgy vágynak a szeretetre, mint te egy hatalmas, érzelmes ölelésre.

Ha hozzád kerülnek, hamar kötődni fognak hozzád, hiszen kedvességeddel és odaadó személyiségeddel bárkit képes vagy levenni a lábáról – még a házi kedvenceket is.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2