Életmód / Ezotéria

Melyik bor illik hozzád? A csillagjegyed ezt is elárulja

Melyik bor illik hozzád? A csillagjegyed ezt is elárulja

Kos

Az italod: Narancs bor

Te nem az az átlagos ember vagy, aki beáll a sorba, bármiről is legyen szó. A borokat illetően ezért hagyd a szokásos fehér-rozé-vörösbor triót és próbálj ki valami újat! Habár bizonyos fehérborok hasonló eljárással készülnek, mint a vörösek, ezért sötétebb, narancsos árnyalatuk lesz, nem ez a megoldás.

A narancs bor egy innovatív ital, amit te magad is könnyen elkészíthetsz otthon, de néhány helyen meg is vásárolhatod. Tökéletes vendégváró lehet. Az eredeti recept Olaszországból származik, keress rá és készítsd el!

Bika

Az italod: Barolo

A legjobb dolgokat az életben élvezni kell. Te is pont ilyen vagy, mindennek megadod a módját és a jó dolgokat szereted kiélvezni. Ez a bor pont ezért tökéletes a számodra! A borok királyaként is ismert italt három évig érlelik, mielőtt eladásra kerül.

Pont olyan ez a bor is, mint te: az évek múlásával egyre tökéletesebb lesz.

Ikrek

Az italod: Chenin Blanc

Az élet összes lehetőségét ki akarod használni és ki is használod. Szinte nincs olyan, amire nemet mondanál. Ezért egy olyan borra van szükséged, ami pont annyira sokoldalú és merész, mint te magad.

A Chenin Blanc szőlőfajtából a teljesen száraztól a mézédesig, mindenféle bort készítenek, sőt még kiváló pezsgő alapanyag is. Neked valami izgalmasra van szükséged, ezért ha teheted, kóstold végig az összes variációt!

Rák

Az italod: Zinfandel

A Rákok első ránézésre kissé ridegnek tűnnek, de ahogy megismered őket, rájössz, hogy nagyon kedvesek és szeretetreméltóak. A Zinfandel szőlőfajtából készült borok is éppen ilyenek.

Ha csak belekóstolsz miután kinyitottad az üveget, csak az alkohol ízét fogod érezni. Viszont egy 30 perces dekantálás után előbújnak a csodásan lágy ízei és aromái. Egy pohár ebből biztos nem lesz elég!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az italod: a pezsgő

Imádsz élni, ünnepelni és élvezni a pillanat adta örömöket, ezért nem is passzolhat hozzád más ital, mint a nemes pezsgő. Ez minden ízében olyan, mint a nyitott és vibráló személyiséged. És igen, a pezsgő valóban nem bor, de rokonok.

Ha pedig annyira nem rajongsz érte, próbálkozz egy minőségi gyöngyöző borral!

Szűz

Az italod: Pinot Noir

A Szüzek nagyon precízek és minden kis részletre odafigyelnek. A pinot noir is pontosan ugyanígy készül – odaadással, figyelemmel és az apró részletekre való összpontosítással. Az elkészült bort pedig ugyanígy kell inni is! Minden Szűz jegyűnek tökéletes választás.

Mérleg

Az italod: Rizling

A rizlingben az a jó, hogy nem csak számos fajtája van, de sokféle ételhez is passzol, legyen az édes, fűszeres vagy sós. Pont olyan, mint e jegy szülöttei: szinte mindenkivel jól kijönnek és könnyen alkalmazkodnak. Nem jelent nagy kockázatot, üzembiztosan jó választás.

Skorpió

Az italod: Cabernet Sauvignon

A Skorpió jegy szülöttei a megtestesítői a titokzatosságnak és a fülledt érzelmeknek. A legtöbb ember nem is tudja pontosan, hogy miért is szereti igazán ezt a cseresznyés, kissé dohányos aromájú bort, egyszerűen csak rákattannak.

Nem emlékeztet véletlenül valakire ez a furcsa aura, ami körüllengi ezt az italt…?

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Az italod: Teran

Szeretsz az emberekkel kapcsolatba kerülni, amit ennek a bornak a különleges íze is erre sarkall majd. Egy korty ebből az italból olyan lesz, amit rögtön mással is meg szeretnél majd osztani. A szilvás jegyek pedig illenek az egyszerre vad és finom személyiségedhez is.

Bak

Az italod: Bordeaux-i borok

Stílusért te sem mész a szomszédba és a hozzád illő bornak sem kell majd. A bordeaux-i borok klasszikusak és kifinomultak, de közben mégis kicsit visszafogottak – pont mint te. Éppen ezért egy olyan emberhez, akinek fontos a minőség és az ízlés, más bor nem is passzolhatna jobban.

Akármelyik márkát is választod, nem foghatsz mellé!

Vízöntő

Az italod: Biodinamikus borok

A Vízöntők a haladó gondolkodásmódjukról és a humanitáriánus nézeteikről híresek, ezért ha még nem kóstoltál biodinamikus eljárással készült bort, éppen itt az ideje. Ezeket a borokat is egy egyedi látásmód alapján készítik el, persze a szigorú eljárásoknak megfelelően – amik neked is jócskán megvannak.

A biodinamikus gondolkodás egy szőlészet esetében nem pusztán a gyümölcsre koncentrál, hanem a talajra is, azt önálló élőlénynek fogja fel, amelyet táplálni kell. Valahogy te is így tekintesz a világra. Kóstold meg ezeket a borokat, mert biztosan passzolnak majd hozzád.

Halak

Az italod: Habzóbor

A habzóbor is egy kicsit olyan, mint te. Visszafogottabb, mint a pezsgő, de izgalmasabb mint a sima bor. Te is pont ezen az arany középúton éled az életed. Nyugodtan, de ha kell előjön belőled a temperamentum is. Ezért a pezsgő kistestvéreként is emlegetett ital pont hozzád passzol és pont annyira szabadít fel, amit mások úgy szeretnek benned.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást