Életmód / Ezotéria

Melyik bor illik hozzád? A csillagjegyed ezt is elárulja

Melyik bor illik hozzád? A csillagjegyed ezt is elárulja

Nyilas

Az italod: Teran

Szeretsz az emberekkel kapcsolatba kerülni, amit ennek a bornak a különleges íze is erre sarkall majd. Egy korty ebből az italból olyan lesz, amit rögtön mással is meg szeretnél majd osztani. A szilvás jegyek pedig illenek az egyszerre vad és finom személyiségedhez is.

Bak

Az italod: Bordeaux-i borok

Stílusért te sem mész a szomszédba és a hozzád illő bornak sem kell majd. A bordeaux-i borok klasszikusak és kifinomultak, de közben mégis kicsit visszafogottak – pont mint te. Éppen ezért egy olyan emberhez, akinek fontos a minőség és az ízlés, más bor nem is passzolhatna jobban.

Akármelyik márkát is választod, nem foghatsz mellé!

Vízöntő

Az italod: Biodinamikus borok

A Vízöntők a haladó gondolkodásmódjukról és a humanitáriánus nézeteikről híresek, ezért ha még nem kóstoltál biodinamikus eljárással készült bort, éppen itt az ideje. Ezeket a borokat is egy egyedi látásmód alapján készítik el, persze a szigorú eljárásoknak megfelelően – amik neked is jócskán megvannak.

A biodinamikus gondolkodás egy szőlészet esetében nem pusztán a gyümölcsre koncentrál, hanem a talajra is, azt önálló élőlénynek fogja fel, amelyet táplálni kell. Valahogy te is így tekintesz a világra. Kóstold meg ezeket a borokat, mert biztosan passzolnak majd hozzád.

Halak

Az italod: Habzóbor

A habzóbor is egy kicsit olyan, mint te. Visszafogottabb, mint a pezsgő, de izgalmasabb mint a sima bor. Te is pont ezen az arany középúton éled az életed. Nyugodtan, de ha kell előjön belőled a temperamentum is. Ezért a pezsgő kistestvéreként is emlegetett ital pont hozzád passzol és pont annyira szabadít fel, amit mások úgy szeretnek benned.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást