Életmód / Ezotéria

Melyik bor illik hozzád? A csillagjegyed ezt is elárulja

Melyik bor illik hozzád? A csillagjegyed ezt is elárulja

Kos

Az italod: Narancs bor

Te nem az az átlagos ember vagy, aki beáll a sorba, bármiről is legyen szó. A borokat illetően ezért hagyd a szokásos fehér-rozé-vörösbor triót és próbálj ki valami újat! Habár bizonyos fehérborok hasonló eljárással készülnek, mint a vörösek, ezért sötétebb, narancsos árnyalatuk lesz, nem ez a megoldás.

A narancs bor egy innovatív ital, amit te magad is könnyen elkészíthetsz otthon, de néhány helyen meg is vásárolhatod. Tökéletes vendégváró lehet. Az eredeti recept Olaszországból származik, keress rá és készítsd el!

Bika

Az italod: Barolo

A legjobb dolgokat az életben élvezni kell. Te is pont ilyen vagy, mindennek megadod a módját és a jó dolgokat szereted kiélvezni. Ez a bor pont ezért tökéletes a számodra! A borok királyaként is ismert italt három évig érlelik, mielőtt eladásra kerül.

Pont olyan ez a bor is, mint te: az évek múlásával egyre tökéletesebb lesz.

Ikrek

Az italod: Chenin Blanc

Az élet összes lehetőségét ki akarod használni és ki is használod. Szinte nincs olyan, amire nemet mondanál. Ezért egy olyan borra van szükséged, ami pont annyira sokoldalú és merész, mint te magad.

A Chenin Blanc szőlőfajtából a teljesen száraztól a mézédesig, mindenféle bort készítenek, sőt még kiváló pezsgő alapanyag is. Neked valami izgalmasra van szükséged, ezért ha teheted, kóstold végig az összes variációt!

Rák

Az italod: Zinfandel

A Rákok első ránézésre kissé ridegnek tűnnek, de ahogy megismered őket, rájössz, hogy nagyon kedvesek és szeretetreméltóak. A Zinfandel szőlőfajtából készült borok is éppen ilyenek.

Ha csak belekóstolsz miután kinyitottad az üveget, csak az alkohol ízét fogod érezni. Viszont egy 30 perces dekantálás után előbújnak a csodásan lágy ízei és aromái. Egy pohár ebből biztos nem lesz elég!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az italod: a pezsgő

Imádsz élni, ünnepelni és élvezni a pillanat adta örömöket, ezért nem is passzolhat hozzád más ital, mint a nemes pezsgő. Ez minden ízében olyan, mint a nyitott és vibráló személyiséged. És igen, a pezsgő valóban nem bor, de rokonok.

Ha pedig annyira nem rajongsz érte, próbálkozz egy minőségi gyöngyöző borral!

Szűz

Az italod: Pinot Noir

A Szüzek nagyon precízek és minden kis részletre odafigyelnek. A pinot noir is pontosan ugyanígy készül – odaadással, figyelemmel és az apró részletekre való összpontosítással. Az elkészült bort pedig ugyanígy kell inni is! Minden Szűz jegyűnek tökéletes választás.

Mérleg

Az italod: Rizling

A rizlingben az a jó, hogy nem csak számos fajtája van, de sokféle ételhez is passzol, legyen az édes, fűszeres vagy sós. Pont olyan, mint e jegy szülöttei: szinte mindenkivel jól kijönnek és könnyen alkalmazkodnak. Nem jelent nagy kockázatot, üzembiztosan jó választás.

Skorpió

Az italod: Cabernet Sauvignon

A Skorpió jegy szülöttei a megtestesítői a titokzatosságnak és a fülledt érzelmeknek. A legtöbb ember nem is tudja pontosan, hogy miért is szereti igazán ezt a cseresznyés, kissé dohányos aromájú bort, egyszerűen csak rákattannak.

Nem emlékeztet véletlenül valakire ez a furcsa aura, ami körüllengi ezt az italt…?

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást