Megvan az örök élet titka, és ez nem vicc

Megvan az örök élet titka, és ez nem vicc

Címlap / Életmód / Ezotéria / Megvan az örök élet titka, és ez nem vicc

A víz hatása

Mindannyian szeretünk vízben tartózkodni. Már az anyaméhben is vízben ringatózunk, és ez az élmény nyugtatóan, védelmezően hat ránk. A víz eleme oldja bennünk az érzelmi blokkokat, hatására megnyugszunk, akár isszuk, akár fürdünk benne. Mindnyájunkra jó hatással van, szívesen elnézegetjük még a poharunkon levő vízcseppeket is, látványuk frissességgel tölt fel minket.

Meleg víz és csakratisztítás

A víz megszabadít minket a negatív rezgésektől, amelyeket másoktól veszünk át. A hideg víz becsukja a csakrákat, a meleg kinyitja. A meleg vízben való fürdés lehetősége az egyik legmagasabb rendű ajándék, amit az ember a természettől kapott.

Az örök élet titka a napi fürdés, mert nemcsak fizikai, hanem energiatestünket is megtisztítja.

A víz tisztító hatása sokszor gyorsabb az elme spontán tisztulásánál. Ezen az elven alapul a keresztelés szokása is, és a mindennapi fürdés segít abban, hogy ez a szimbolikus cselekvés a valóságra is átterjedjen. 

Stimuláció

A hosszan tartó forró fürdés stimulálja a csakrákat. A köldökcsakra összeköti az érzelmi és a fizikai testet. A víz segít az érzelmi egyensúly visszaállításában, megszünteti az energiaszennyezést, amely a morfogenetikus mezőben való létezés során keletkezik és összegyűlik annak következtében, hogy mi, emberek érzéseink, gondolataink és szavaink által tudatosan és óhatatlanul hatással vagyunk egymásra.

Az élet forrása

A víz az élet forrása, nélküle semmi nem létezhet. Szerkezeténél fogva képes különböző frekvenciákon információkat tárolni, és ez lehet akár egy érzelem is. Nem tesz különbséget építő vagy romboló információ között, csak a struktúráját változtatja. Mint egy „fekete doboz”, tanúja a környezetének.

Kristályképe aszerint változik, hogy milyen rezgés, energia, vagyis milyen információ hat rá.

Információforrás

Amikor orvoshoz fordulunk, a laborba küldenek minket vérvételre, mert a vérünk tárolja rólunk a legtöbb információt. A kívülről ható információk rezgése az egész testünkben szétterjed. A víz nem tesz igazságot, azzá válik, ami hat rá. Segítségével információt tudunk bevinni a testünkbe. Minél többet gondolunk valamire, annál jobban beépül a sejtjeinkbe.

Programozás vízzel

Csodálatos tulajdonságainak köszönhetően a víz alkalmas arra, hogy segítségével pozitív gondolatokat programozzunk be magunknak. Most leírjuk ennek a módját.

Ásványvizet használj, lehetőleg szénsavmenteset. Írd rá az üvegre, amit programozni szeretnél, majd helyezd rá a kezedet, és koncentrálj. Képzeld el részletesen és színes képként azt, amire vágysz, és érezd át, mintha már megvalósult volna, majd a szíveden keresztül sugározd bele ezt az érzést a vízbe. Ezután idd meg a vizet!

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

4 hozzászólás

 • Magvető
  2022.01.25., 18:10

  Eddig sem volt elrejtve az örök élet titka. Jézus mondja: ” Igazán mondom nektek: aki hallgat a szavamra, és hisz abban, aki elküldött engem, annak már örök élete van. Az ilyen ember nem kerül kárhoztató ítélet alá, mert már átment a halálból az örök életre”János 5.24. „„Milyen meggondolásból állítják, hogy nem támadhatunk fel? Mi nehezebb, megszületni vagy feltámadni, az-e, hogy ami sohasem volt, legyen, vagy hogy továbbra is legyen, ami egyszer már volt? Nehezebb-e vajon életre születni, mint az életbe visszatérni? A megszokás miatt az egyiket könnyűnek, a megszokás hiánya miatt a másikat lehetetlennek tartjuk: paraszti észjárás.” Blaise Pascal

  Válasz
 • Sanyi
  2022.01.26., 05:15

  Ezek után már azt is elhiszem, hogy Ave Caesar, meg Ave Maria testvérek voltak!
  ÖRÖK ÉLET! Ezt a baromságot!

  Válasz
 • Ricsi
  2022.01.26., 08:52

  „Megvan az örök élet titka, és ez nem vicc.” Valóban nem vicc. Egyszerű hazugság.

  Válasz
 • Kakukk
  2023.09.24., 21:38

  Atyaég! A Lipótot meg bezárták!

  Válasz

Írj egy hozzászólást