10 nagyon meglepő tény a péniszről, amiről eddig még nem is hallottál

10 nagyon meglepő tény a péniszről, amiről eddig még nem is hallottál

Címlap / Szerelem / Szex / 10 nagyon meglepő tény a péniszről, amiről eddig még nem is hallottál / 2. oldal

6. A pénisz eltörhet

Azt mindenki tudja, hogy a péniszben nincsenek csontok, ami egyébként elég ritka az emlősöknél. Ennek ellenére a szerszám el tud törni, még akkor is, ha ez meglehetősen ritka jelenség. Legtöbbször heves szex közben fordul elő – amikor a hölgy van fölül – de olyan esetet is jegyeztek már, ahol az illető erektált állapotban esett ki az ágyból, pont a péniszére. Jó hír, hogy gyors orvosi kezelés esetén teljes gyógyulásra lehet számítani. 

7. A férfiak nem képesek tudatosan irányítani az ejakulációt

A legtöbb úriembernek nagyon csekély uralma van afölött, hogy mikor élvez el és ez főleg azért van, mert ez nem az agyban dől el, hanem a gerincben. Persze ha érzi az illető, hogy közel az ejakuláció, késleltetheti azzal, hogy másra gondol, vagy egy ideig nem mozog, de a dolog fő mozgatórugója a gerincben található. 

AllaSerebrina/depositphotos.com

8.
Minden irányba mutathat

Az izgalmi állapotban levő pénisz gyakorlatilag bármely irányba mutathat: egyenesen előre, jobbra-balra, fel vagy le, és ebben semmi természetellenes nincs. Ha tehát volt már dolgod olyan szerszámmal, ami véleményed szerint furcsán állt, nyugodj meg, mert minden irány teljesen normális, sőt, kifejezetten ritka az egyenes pénisz. 

9. A „vér- és húspénisz” valós dolog

Van olyan férfi, akinek nyugalmi állapotban nem túl nagy a szerszáma, de erektált állapotban igencsak megnő a péniszmérete, míg másoknak alig változtatja meg méretét az izgalmi állapot. Előbbit a köznyelv „vér-pénisznek”, utóbbit „hús-pénisznek” nevezi. Ennek a jelenségnek a szexben nincs jelentősége.

10. A maszturbálás nincs összefüggésben a férfi látásával

Sok szülő próbálja úgy leszoktatni gyermekét az önkielégítésről, hogy azt mondja neki, a túl sok maszturbálástól megvakul. Ez természetesen nincs így, sőt, az önkielégítés – amennyiben az illető nem viszi kényszeresen túlzásba – kifejezetten egészséges dolog. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást