Ez az egy meglepő hozzávaló a tökéletes sajtos melegszendvics titka

Ez az egy meglepő hozzávaló a tökéletes sajtos melegszendvics titka

Címlap / Életmód / Receptek / Ez az egy meglepő hozzávaló a tökéletes sajtos melegszendvics titka

Egyenletesebben barnul, jobb lesz a textúrája, és gazdagabb az íze. Mégis lehet, hogy magadtól sosem jutott volna, hogy ezt kend a melegszendvicsedre, mielőtt elkezded pirítani.

VIDEO Nagy éves horoszkóp 2025: így alakul az éved személyes és munkahelyi fronton

Ha legközelebb sajtos melegszendvicset csinálsz, vedd elő a majonézt is!

A majonéz a tonhalas szendvicsektől kezdve a krumplisalátáig számos étel kulcsfontosságú összetevője, de lehet, hogy nem ezt veszed elő, ha a tökéletes grillezett sajtos szendvicset akarod elkészíteni – legalábbis eddig nem így tettél.

Bár elismerjük, hogy nincs olyan, hogy rossz sajtos szendvics, néhány jobban sikerül, mint a többi, és a majonéz hozzáadásával egyszerűen és gyorsan tehetsz azért, hogy instant jobbá tedd az uzsonnádat. Például azért, mert ha majonézt használsz, minden alkalommal tökéletesen aranybarna kérget kapsz a szendvicseden. Akár önmagában eszed a szendvicset, akár egy tál krémes paradicsomlevessel párosítod, hacsak kipróbálod, nem térsz vissza többé a csak vajazós módszerhez!

Hogyan adj majonézt a grillezett sajtos szendvicshez?

Egyesek a sima vajra esküsznek, mások a 100 százalékos majonézre. Mi szeretjük megosztani a kettőt, és mindkét zsiradékot kombinálni a grillezett sajtos szendvicsünkhöz. 

A vaj-majonéz kombinációt többféleképpen is használhatod a grillezett sajtodon, de alapos tesztelés után állíthatjuk, hogy ez a legjobb módszer: keverd a majonézt a megpuhított vajba, és kend meg vele mindkét szelet kenyér külső oldalát.

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/3
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!