Életmód / Ezotéria

A meglepetések, amikkel nem foghatsz mellé: horoszkóp szerint is válogathatsz

Most már tényleg igazán közel van az ünnepi időszak, és talán te is azok közé tartozol, akik az utolsó pillanatokra hagyják az ajándékok beszerzését. Ezzel korántsem vagy egyedül, de az bizony könnyen rossz döntésekhez vezethet, ha még az ötletelésre sem volt időd… Amennyiben vannak kétségeid a biztos meglepetéseket illetően, ideje átlapoznod, zodiákusuk szerint mivel lephetnéd meg a szeretteidet, hiszen ez is segíthet testhezálló, személyes meglepetést beszerezni!

Kos

A Kosok pontosan tudják, mikor és mit szeretnének, és általában meg is szerzik maguknak – így aztán nem mindig olyan könnyű nekik ajándékot venni.

Ami mégis segíthet az, hogy a Kosok időről időre rákattannak valamire, folyton új célokat tűznek ki maguk elé, és ez bizony jó lehetőségeket kínál az ajándékok megválasztásához.

Már csak ki kell derítened, éppen mi az új hobbijuk, vagy éppen milyen tanfolyamra iratkoztak be!

Célszerű figyelmesen érdeklődnöd, mert gyakran csak akkor hozakodnak elő az információkkal, amikor már konkrét eredményeket tudnak felmutatni.

Egy biztos ajándékötlet: egy minőségi határidőnapló vagy naptár

 

Bika

A Bikáknak meglehetősen könnyű ajándékot venni, ugyanis imádják a hasukat és mindent, ami összekapcsolódik a főzéssel, a kultúrával, vagy a hagyományokkal.

Bármikor tudsz nekik aktuális ajándékot venni, hiszen szívesen elmennek a kiállításokra, örömmel megnézik a galériákat, múzeumokat, szeretnek művelődni.

Ha a belépőkkel nem akarsz bajlódni, akkor pedig jöhetnek a finomságok: akár egy komplett csomagot is összeállíthatsz nekik az ínycsiklandó fogásokból, prémium termékekből, minőségi italokból, ételekből, vagy akár fűszerekből.

Egy biztos ajándékötlet: egy doboz kézzel készült csokoládé, bonbon

 

Ikrek

Az Ikrek nagyon aktívak, pörgősek, sokszor tényleg olyanok, mintha két ember energiaszintjét tudhatnák maguknak.

Szeretnek jönni-menni, ismerkedni, szórakozni, ezért bármilyen, ehhez kapcsolódó meglepetés testhezálló számukra.

Mivel imádják a szokatlan és egyedi dolgokat, érdemes időt és energiát szánni a kézzel készült, vagy akár egyedileg gyártatott meglepetésekre.

Különösen nagyra értékelik azokat az ajándékokat, amik garantáltan nem jönnek szembe velük, és bátran dicsekedhetnek személyre szabottságukkal.

Egy biztos ajándékötlet: melegen tartó, kerámiából készült utazóbögre

 

Rák

A Rákok nagyon kedvelik az otthon melegét, a családot és örömmel fogadnak mindent, aminek a segítségével még teljesebbé tehetik anyaszerepüket, vagy éppen tökéletesíthetik a háztartásukat.

Olvastad már?  Ez a boldogtalanságod fő oka, a csillagjegyed szerint

Imádják szépíteni a lakást, szeretnek finomakat főzni, minden földi jóval ellátni a családot és biztosítani a teljes kényelmüket.

Karácsonykor is inkább másokra koncentrálnak, ezért vagy olyan ajándékot érdemes nekik venni, amivel kicsit saját magukat is kényeztethetik, vagy olyat, amivel továbbra is örömet okozhatnak másoknak.

Egy biztos ajándékötlet: egy kukta, ami felgyorsítja a főzés folyamát

 

Oroszlán

Az Oroszlánok imádják a luxust, a csillogást, úgyhogy ha csak aprósággal rukkolnál elő, akkor jó ötlet valamilyen mini, de prémium ajándékötletben gondolkoznod.

Szeretik kényeztetni a testüket és a lelküket, ezért egy hozzájuk passzoló könyvnek éppúgy örülnek, mint egy különleges arckrémnek, vagy éppen egy pihe-puha sálnak.

Szeretnek a központban lenni, imádják, ha róluk szól minden, ezért az ötletelés során esetleg ebben az irányban is érdemes gondolkoznod.

Egy biztos ajándékötlet: kényeztető masszázs kupon

 

Szűz

A Szűz jegyűek nagyon maximalisták és precízek, miközben az érzelmeiket általában nehezen mutatják ki.

Mindig arra törekszenek, hogy megtalálják a vágyott összhangot az életükben, és ehhez számukra különösen fontos a rendszerezés.

A legtöbb Szűz jegyűnek van valamilyen hobbija, érdeklődési köre, amit szeretnek teljesen kimaxolni, és amire sosem tudnak ráunni.

Így ezen a téren mindig biztos befutók lehetnek a meglepetések.

Egy biztos ajándékötlet: univerzálisan használható rendszerező doboz

 

Mérleg

A Mérleg jegyűek számára létfontosságú az összhang, a harmónia – mindig a nyugalmat, a békét tartják szem előtt úgy, hogy magukkal szemben sokkal szigorúbbak, mint másokkal.

Kevés elfogadóbb, törődőbb jegy létezik a Mérlegeknél, így aztán érdemes honorálni az éves munkásságukat, odaadásukat legalább karácsonykor.

Szerencsére nincs nehéz dolga senkinek, aki a kedvére tenne egy Mérlegnek, hiszen mindennek örülnek, ami szívből jön, és személyes meglepetésnek bizonyul.

Egy biztos ajándékötlet: egy ízléses, otthonába passzoló dísztárgy, amiről mindig az eszébe jutsz

 

Skorpió

A Skorpiók megítélése gyakran hamis, és ezt nagyon jól látják azok, akiknek a családtagjaik között található ilyen jegyű ember.

Akiket a szívükbe fogadnak, azok mellett a végletekig kitartanak és mindent elnéznek nekik, állandóan támogatják őket.

A stílusuk meglehetősen egyedi és különleges, de ami biztos, hogy imádják a feketét és a kifinomult, ízléses, különleges tárgyakat, holmikat.

Olvastad már?  Egy dolog, ami az egész évedet elrontja: erre vigyázz a csillagjegyed alapján

A humoruk is megnyerő, ezért nyitottak a viccesebb, pikánsabb meglepetésekre is.

Egy biztos ajándékötlet: egy letisztult, fekete kiegészítő, ruhadarab

 

Nyilas

A Nyilasok nagyon pozitív, nyitott emberek, mindig optimistán szemlélik a világot és különösen karácsonykor szeretik, ha nem esik semmilyen csorba a felfogásukon.

Mindenre nyitottak, amivel jobbá tehetik saját maguk és a környezetük életét, és imádnak új kultúrákkal, nézőpontokkal megismerkedni, más emberek felfogásával azonosulni.

A korlátokat nehezen tűrik, ezért jó, ha szabadság iránti vágyukat az ajándékot is vissza tudja tükrözni – ez számukra a komoly megbecsülés és odafigyelés jele.

Egy biztos ajándékötlet: fizesd be valamilyen utazásra, kiruccanásra

 

Bak

A Bakok nagyon nehezen szakítanak időt magukra, ugyanis mindig találnak elfoglaltságot, teendőt.

Nem igazán tudnak lelassítani, állandóan intézkednek, dolgoznak, ha pedig véletlenül ráérnének, akkor egy kicsit inkább előre készülnek.

Ha van rá módod, próbáld a Bak ismerősödet olyan meglepetéssel megajándékozni, aminek köszönhetően egy kicsit le tud lassítani, vissza tud venni az őrült tempóból, esetleg könnyebben le tudja vezetni általa a feszültséget.

Egy biztos ajándékötlet: egy hosszú lejáratú határidővel bíró wellness hétvége

 

Vízöntő

Talán nincs más, a Vízöntőkhöz hasonlóan megfoghatatlan és egyedi csillagjegy.

Ők azok, akik mindig külön utakon járnak, mások számára gyakran felfoghatatlan dolgokért rajonganak, vagy minden gond nélkül fogalmaznak meg olyan véleményt, amire a többiek még gondolni sem mernek.

Ennek megfelelően a Vízöntőknek való ajándéknak kellően izgalmasnak, és lehetőség szerint modernnek kell lennie, ők ugyanis imádják a technológiát!

Egy biztos ajándékötlet: valamilyen új kütyü, amit még biztosan nem volt ideje megvenni

 

Halak

A Halak jegyűek igazi művészlelkek, olyanok, akik nagyon érzelmesek, empatikusak, csordultig vannak szeretettel.

Minden apró figyelmesség jól esik nekik, de a saját kézzel készített meglepetésektől, továbbá a testhezálló ajándékoktól teljesen elalélnak.

Nincs olyan Halak, akinek ne lenne valamilyen különleges hobbija, ne rajongana valamiért szinte megszállottan.

Ezen a téren sosem tudják azt mondani, hogy elég, a kedvenc szabadidős tevékenységükhöz kapcsolódó ajándék mindig biztos siker – akkor is, ha nem tudsz újdonsággal előrukkolni.

Egy biztos ajándékötlet: bármilyen művészettel kapcsolatos ajándék, pl. galéria belépő, de egy új jógamatrac is remek választás

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK