Életmód / Egészség

5 masszázs illemszabály, amit a masszőröd szeretne, hogy tudj

Ehetek előtte?

Mivel a talp-és különböző testrészmasszázsok könnyen beindíthatják az emésztésed (főleg, ha erre érzékeny típus vagy), nem árt tudnod, hogy egy-két fontos pont eltalálása intenzívebb bélműködéssel jár együtt…

Aznap, amikor masszázsra mész, egyél kis adagokat sokszor, és egy pár órával a nagy relax előtt már maximum gyümölcsöt vegyél magadhoz!

Nemcsak a kínos pillanatokat kerülheted így el, de neked is sokkal jobban fog esni, ha utána ebédelsz vagy vacsizol, és nem teli hassal fekszel fel az asztalra.

Fürödjek előtte?

Nem árt ragaszkodnod a személyi higiéniádhoz nemcsak masszázs után, de előtte is: hiába kennek be olajjal vagy másznak végig rajtad, neked és a masszőrödnek is sokkal kellemesebb érzés lesz, ha tisztán és minden izzadtságtól mentesen érkezel – és a borotválást se felejtsd ki a sorból!

Nincs rosszabb masszázs közben, mint egy szúrós láb, ráadásul te is kellemetlenül fogod magad érezni, ha kimaradt a szőrtelenítés – érkezz úgy, mintha randira mennél (leszámítva a sminket, a ruhát és a kötelező izgulást)!

Azt pedig, hogy ki masszírozzon, sose gondold túl: ne a nemek döntsenek, inkább a szakterület legyen a prioritás! Amikor időpontot foglalsz, kérdezz utána, hogy ki tudná legjobban kilazítani a fájós lapockád – akár férfit, akár nőt javasolnak, a masszázs ugyanolyan szuper lesz, elhiheted!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást