Ha 8-ból 6 jel igaz rád, egy igazán magabiztos nő vagy!

Ha 8-ból 6 jel igaz rád, egy igazán magabiztos nő vagy!

Címlap / Életmód / Lélek / Ha 8-ból 6 jel igaz rád, egy igazán magabiztos nő vagy! / 3. oldal

6. Pozitív a kisugárzásod

Találkozunk valakivel és az első pár pillanatban eldöntjük, hogy szimpatikus az ember, vagy benne valami, amiért nem az. Látunk mosolyt az arcán vagy lerí róla az, hogy búval bélelt? Érdemes magunkat is megfigyelnünk akkor, amikor belépünk egy társaságba, hogy hogyan is viselkedünk.

Kedvesek és nyitottak vagyunk, vagy inkább kerüljük az embereket? Ha szeretnék jó benyomást kelteni, először önmagunkkal kell rendben lennünk, és ezt is fogjuk tükrözni. Szerinted milyen a kisugárzásod?

7. Elmondod, ha valamivel bajod van

A férfik falra tudnak mászni attól választól, amikor megkérdezik tőlünk, hogy mi a bajunk, de a válaszunk az lesz rá, hogy semmi. Tesszük ezt valami megszokott régi programból is, de legfőképpen azért, mert kerülni szeretnénk a konfliktusokat és a vitákat.

Magabiztos nőként válaszolunk, még akkor is, ha tudjuk, hogy ezzel belecsöppenünk egy nézeteltérésbe. Sokkal vonzóbbá válunk, ha beszéddel és nem néma hallgatással reagálunk.

Hányszor használod, a neked nincsen semmi bajod feleletet?

Az önbizalom jelei
kupicoo/istockphoto.com

8. Tudatosan élsz

Szinte már divatosan használjuk a tudatosság fogalmát. Mindenhonnan azt halljuk, és olvassuk, hogy legyünk azok a táplálkozásban, a pénzügyekben, a hivatásunkban is. De vajon hogyan lehet egyszerre mindenben annak lenni?

Tudatos nőként, irányítjuk az életünket és oda is figyelünk rá. Megtartjuk a nyugalmunkat, a lelki békénket, még olyan helyzetekben is, amikor legszívesebben ordítanánk. Magabiztos nővé válni egy tanulási folyamat. De érdemes elsajátítani. Hajrá lányok, nők, asszonyok!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást