Stílus / Haj

5+1 lenyűgöző rövid frizura az idei trendek szerint

Rövid frizurák

A divatos kócos

Ezt a frizurát egyáltalán nem nehéz fenntartani, hiszen minél inkább kócos, annál dögösebb. A titka az, hogy felül kicsit hosszabbra kell meghagyni, mint oldalt és hátul, de még ne annyira, hogy tarajnak tűnjön. A hosszabb szálakat aztán érdemes előre fésülni, így lesz a stílus vagány, mégis elegáns, és mindenképpen ultranőies.

A fokozatos visszatért

Egy ideig mindenhol bob és lob frizurákat láthattunk, és a fokozatosra vágott verziók visszaszorultak. Most viszont végre megint előtérbe kerülhetnek, és dögösebbek, mint valaha.

Az igazi vagány

Fazonban és színben is igazi 10/10-es ez a frizura: különleges, dögös, mégis egyben nőies is. Nem minden arcformához áll azonban jól, ezért mindenképpen kérd ki a fodrászod tanácsát, mielőtt belevágnál.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

A lob még mindig hódít

Bár jönnek vissza a különböző fokozatos vágások is, a lob azért még mindig marad: ez az elől hosszabb, hátul rövidebb fazon szinte mindenkinek jól áll.

A femme fatale

Ez a frizura igazi dög, bárkiből azonnal végzet asszonyát varázsol, főleg ezzel a hajszínnel együtt. Vörös rúzzsal verhetetlen kombót alkotnak.

A fiús, mégis nőies

A kicsit fiúsabb lányoknak sem kell aggódni, nekik is van olyan fazon, ami egyszerre lehet vagányabb, és megoldható, hogy alkalomadtán igazán nőiessé is váljon. Ez a frizura például kapásból tudja mindkettőt.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást