Életmód / Ezotéria

Lelki harmónia horoszkóp – Hogy alakul a lelki harmóniád idén?

Bármit is tartogat számodra ez az év, hogy mit hozol ki belőle, jórészt azon múlik majd, hogy hogyan is állsz a dolgokhoz, és hogyan éled meg az eseményeket. Mostani horoszkópunkból ezért azt tudhatod meg, hogy a lelki harmóniád hogyan alakul ebben az esztendőben a csillagok üzenete szerint.

Kos

Mindig a jövőbe nézel, és nem hagyod, hogy bármi megakasszon, ez az, ami előre visz.

Idén azonban azt is fontos figyelembe venned, hogy nem söpörhetsz minden problémát a szőnyeg alá, mert a meg nem oldott lelki kérdések idővel rád szakadhatnak, és akkor a legváratlanabb pillanatban kell kezelned őket.

Figyelj idén befelé, és ha arra van szükséged, állj meg, és tarts szünetet, amíg feldolgozol egy érzelmet.

Bika

Sokáig úgy érezhetted, hogy valaki másra van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magadat, idén azonban rájöhetsz, hogy te vagy önmagad legnagyobb támasza.

Ahogy az érzéseid a helyükre kerülnek, a lelki harmóniád is biztonságba kerül, és olyan belső erőt találsz magadban, amit senki sem vehet el tőled, és senki nem tud kimozdítani a bizonyosságból, hogy meg fogsz tudni birkózni a kihívásokkal.

Ikrek

Régóta cipelsz magaddal olyan terheket, melyek a tökéletes lelki harmónia útjába állnak, és lehet, hogy a feldolgozatlan problémákkal a környezeted életét is megkeseríted.

Itt az ideje, hogy szembenézz ezekkel a fájdalmakkal, és egészséges megoldást találj rájuk.

Ha te készen állsz segítséget kérni, olyan is lesz, aki támogat majd, amíg végigmész ezen a nehéz, de hatalmas megkönnyebbüléshez vezető úton.

Rák

A szerelmi életed sínen van, a munkádban azonban egyre több dolog aggaszt, így a lelki harmónia szempontjából az idei év vegyes érzelmeket tartogat a számodra.

Próbálj semmit sem túlreagálni és mindent a helyén kezelni – lesznek ugyan kihívások, de ezeket képes leszel kezelni, és csak a magad dolgát nehezíted azzal, ha ezeknek túl nagy jelentőséget tulajdonítasz, vagy ha túl sokat aggodalmaskodsz fölöttük.

Olvastad már?  Ezzel csábítod el Őt a születési hónapod szerint

Oroszlán

A lelki harmóniádra nagy hatással lesz az, hogy a környezeted éppen milyen hangulatban lesz: ha mások feszültek és idegesek körülötted, az rád is negatívan hat, míg ha mindenki kiegyensúlyozott, te is könnyebben találsz belső békére.

Próbálj egy olyan bizonyosságot találni magadban, ami független másoktól, de addig is, amíg ezt az állapotot eléred, igyekezz olyan környezetben lenni, ami jó hatással van a lelki egészségedre.

Szűz

Nagy változásokat hozhat számodra ez az év, és bár ezek olyasmik, amikre vágysz és amelyek örömmel töltenek el, a változást mégis meg kell majd szoknod, és ez némi zavart okozhat a belső békédben.

Próbáld tudatosítani magadban, hogy mit érzel és miért érzed azt, így arra is gyorsabban rájössz majd, hogy nincs valódi okod az aggodalomra, és visszatalálsz a lelki harmóniádhoz.

Mérleg

Jól alakulnak körülötted a dolgok, te mégis találsz okot arra, hogy aggodalmaskodj.

Próbáld ezt a szokást magad mögött hagyni, és igyekezz mindig az adott pillanatra koncentrálni. Ha a jelent éled meg ahelyett, hogy a jövőn aggódnál, nem csak egészségesebb, sokkal boldogabb is leszel idén.

Sok jót tartogat számodra ez az év, ne hagyd, hogy csak később, visszatekintve ismerd fel, hogy milyen boldog is voltál!

Skorpió

Rengeteg most benned az energia, szinte szikrázol, és könnyen lehet, hogy másokat is lángra lobbantasz.

Csak arra kell figyelned, hogy oszd be az energiáidat, különben azok gyorsan ellobbannak, és az év hátra lévő részében üresnek és kiégettnek érezheted magadat. Abba fektess érzelmi energiát, amibe érdemes, és akkor nem pazarolod el a lendületedet.

Ha beosztod az erődet, akkor egyenletesen jó, kiegyensúlyozott év vár most rád.

Nyilas

Sok különféle energiával találkozol ebben az évben, és minden korábbi tapasztalatodra szükséged lesz ahhoz, hogy ezeket a megfelelő helyen tudd kezelni.

Olvastad már?  Ez a legnagyobb félelmed: a csillagjegyed elárulja

Állj készen arra, hogy szembe nézz az érzéseiddel, mert a külső események idén többször is megpróbálják majd megzavarni a lelki harmóniádat, de ha ezekkel a problémákkal szembenézel, őszinte vagy saját magaddal és képes vagy kommunikálni a környezeteddel, akkor ezek a viharok gyorsan elcsendesednek majd.

Bak

Fontos számodra a lelki harmóniád, de néha csak azért, hogy megőrizd, hajlamos vagy akár a lehetőségekről is lemondani, mert aggaszt a velük járó izgalom és stressz.

Jó, ha ismered a saját határaidat, de ne akadályozd a saját előrejutásodat.

Ne feledd, hogy a siker olyan pozitív energiákat hoz, amelyek hosszú távon sokkal jobb hatással lehetnek a lelki világodra, mint az, ha csak az állóvizet taposod, és kerülsz minden kihívást.

Vízöntő

Megijeszthet, amikor egy olyan kihívással találod szemben magadat, ami korábban már nehézséget okozott, de ne feledd, hogy azóta nagyon sokat fejlődtél, mentálisan és érzelmileg is stabilabb, biztonságosabb helyre kerültél.

Nincs okod tehát kételkedni magadban, és a mostani év tökéletes alkalom lehet arra, hogy megpróbálj olyan dolgokat is, amikben egyszer már csalódtál.

Most elég erős vagy ahhoz, hogy képes legyél kezelni az ezekkel járó izgalmakat, és a kudarc gondolata sem rémiszt meg úgy, mint korábban.

Halak

Igazi nagy újrakezdőként az idei évet is próbálkozásokkal és kísérletezéssel töltöd, de ne feledd, hogy az sem árt, ha van az életedben valamiféle állandóság.

Miközben nem mondasz le az új dolgokról és a változással járó pozitív élményekről, találj magadnak valami olyat is, ami mellett kitarthatsz, mert hosszabb távon ez a lelki harmóniád egy stabil támasza lehet.

Keress valamit, amiben igazán hiszel, és az érzelmi viharokban is lesz támaszkodási pontod.