Életmód / Ezotéria

Ez a legvonzóbb tulajdonságod: csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Jól tudjuk, hogy a különböző csillagjegyű emberek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon mely vonásokkal tudod meghódítani a másik nemet? Mi az, amire akár már az első randin felfigyelhet a kiszemelted? Vajon a kedvességeddel veszed le a lábáról vagy inkább az intelligens személyiségedre fog bukni? Cikkünkben összegyűjtettük azokat a jellemzőket, amelyekkel hamar rabul ejtheted a pasit!

Kos – Szenvedély

A Kosok talán legismertebb tulajdonsága a szenvedélyesség és a lobbanékonyság. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor független és impulzív egyéniség vagy.

Imádod a változatosságot, szeretsz utazni és folyton új kihívásokra vágysz. Örökmozgó személyiséged ámulatba ejti a többi embert és igazán vonzóvá tesz téged.

A férfiak könnyen beléd tudnak szeretni, ritkán kell küzdened a figyelmükért. Képes vagy magával ragadni a másikat és könnyen átragaszthatod rá vidámságodat.

Bika – Siker

Ha Bika csillagjegyű vagy, konkrét terveid vannak, lépésről lépésre haladsz a célod felé. Jól felépített stratégiád van, amellyel szinte mindig sikert érsz el. Természetesen ehhez szükség van az ambícióidra és a kitartásodra is.

Határozott személyiséged hamar elvarázsolja a pasikat is, de barátokat is könnyen szerzel. Szerencsére a siker soha nem részegít meg, ha vezető pozícióba kerülsz, akkor sem változik meg a személyiséged, ugyanaz a szerény ember maradsz.

Nagylelkűség jellemez, ha jól keresel, örömmel állod a cechet a baráti összejöveteleken.

Ikrek – Bölcsesség

Ikrek csillagjegyűként igazán jó mesélő vagy, bölcs sztorijaiddal egyből leveszed a másikat a lábáról. Számodra létfontosságú a kommunikáció, legyen szó egy nagy beszélgetésről vagy levélírásról.

Veled született képesség, hogy az unalmasabb történeketeket is rendre szórakoztatóan tudod továbbadni. Ha vitába keveredsz, igen csípős és határozott válaszokat tudsz adni a vitapartnerednek. Vágysz a változatosságra, szeretsz új dolgokat felfedezni, tapasztalataidat pedig boldogan adod át másnak is.

Rák – Spontaneitás

Rák csillagjegyűként az az ember vagy, aki nem görcsöl túl sokat egy dolgon, sokkal inkább spontaneitás jellemez. Bár sokan emiatt kiszámíthatatlannak tartanak, remek ötleteiddel bárkit képes vagy elvarázsolni.

Nem szereted a szürke hétköznapokat, inkább a szélsőségek híve vagy. Ha azt mondja neked az egyik barátod, tarts vele egy egzotikus országba, azonnal belelkesülsz, nem gondolkodsz, azonnal elkezdesz pakolni.

Te aztán tudod, hogyan kell élni! Pontosan ez a tulajdonságod varázsolja el a kiszemeltedet is.

Oroszlán – Báj

Ha Oroszlán vagy, akkor igen karizmatikus egyéniség vagy, csak úgy sugárzol és bájoddal képes vagy bárkit magadhoz vonzani.

Nem okoz gondot a flörtölés, szeretsz mindenféléről csevegni. Igazán energikus vagy, szinte soha nem unatkozol, mindig találsz magadnak izgalmas programot.

Keresed mások figyelmét és társaságát, rossz tulajdonságod, hogy néha kissé önző vagy. A párodtól elvárod, hogy mindig a tenyerén hordozzon és kényeztessen. Gyakran szeretethiányos vagy, vágysz arra, hogy elismerjenek és szeressenek.

Szűz – Intelligencia

Szűz csillagjegyűként csak úgy sziporkázol és brillírozol az élet minden területén. Már gyermekként is okos diákként könyveltek el, az eszed pedig ma is úgy vág, mint a borotva.

Igazi két lábon járó lexikon vagy, ha megtalálod azt, amit tényleg szeretsz és amiben valóban tehetséges vagy, széles körben elismertségre tehetsz szert. Legfőbb vonzerőd az intelligenciád, amellyel hamar meghódítod a kiszemeltedet.

Igazi munkamániás vagy, imádod a kihívásokat és a problémákat is könnyen megoldod logikádnak köszönhetően. Kevés barátod van, de akit a szívedbe zársz, azt nem enged el könnyen.

Mérleg – Érzékenység

A Mérleg az egyik legérzelmesebb és legsérülékenyebb csillagjegy. Ha Te is ekkor születtél, akkor őszinte személyiségeddel és mély érzelmeiddel tudod megfogni a kiszemeltedet.

A flört nem a te asztalod, inkább komolyabb kapcsolatra vágysz, egy olyanra, ahol pároddal valóban kiegészíthetitek és támogathatjátok egymást. Rendkívül jók a megérzéseid, soha nem lehet téged becsapni.

Remek társaság és jó hallgató vagy, neked bárki kiöntheti a szívét, titkait biztosan nem adod tovább. Viszonylag nehezen tudsz az érzelmeiden uralkodni, ami a szíveden, az a szádon. Ez nem feltétlenül jó tulajdonság, de azért jobb, ha óvatos vagy, nehogy megbánts másokat.

Skorpió – Rejtélyesség

Ha Skorpió a csillagjegyed, rád valóban elmondható, hogy titokzatos vagy. Nehéz Téged kiismerni, gyakran még azoknak is képes vagy meglepetést okozni, akiket régóta ismersz.

Ez a titokzatosság azonban sokaknak a figyelmét felkelti, kihívásnak tekintik, hogy jobban megismerjenek téged. Jobban teszik azonban, ha óvatosak, veled ugyanis könnyen megégethetik magukat.

Párkapcsolatodban képes vagy megélni a szélsőséges magasságokat és mélypontokat is. Jobb lenne neked és a partnered számára is, ha inkább kiegyensúlyozott életre, harmóniára törekednél.

Nyilas – Kedvesség

Nyilas csillagjegyűként Te vagy a kedvesség mintaképe. Aki egy igazán melegszívű és önzetlen párra vágyik, annak érdemes veled megismerkednie. Szerelmes és romantikus lélek vagy, mindig szeretettel közelítesz a másik felé. Vannak, akik ezt félreértik, de velük nem szabad foglalkozni.

Hűséges és ragaszkodó típus vagy, ezért jól jár veled, aki téged választ társként. Közvetlenséggel és őszinteséggel hamar megnyered az embereket.

Barátaid igazán szeretnek veled lenni, hiszen minden egyes perc felüdülés, amit veled tölthetnek.

Bak – Csendesség

A csendes, higgadt emberek igenis szexik, amelyre remek példa a Bak csillagjegy. Ha Te is ebben a jegyben születtél, akkor valószínűleg ezekkel a tulajdonságaiddal fogod meghódítani párodat.

Szilárd hited és elveid vannak, soha nem hagyod magad befolyásolni. Bölcs gondolataid vannak, feleslegesen nem szeretsz fecsegni, érzelmeidet is inkább megtartod magadnak és kiválasztottadnak.

Nem könnyen nyílsz meg, igazi kihívás vagy annak, aki meg akar hódítani. Igazán kitartó vagy, ha rábukkansz egy olyan emberre, aki felkelti a figyelmedet, nem adod fel addig, míg meg nem szerzed.

Vízöntő – Csípősség

Ha Vízöntő vagy, akkor gyakran szarkasztikus és csípős vagy, ám vannak olyanok, akiknek pont ez tetszik meg benned. Éles eszű vagy, nem jó annak, akivel vitába keveredsz, hiszen rendre te győzedelmeskedsz a szellemi párbajban.

Mindig önmagadat adod és őszinte vagy, ezzel képes vagy hamar meghódítani kiszemeltedet. Olyan szemszögből vagy képes látni a világot, mint nagyon kevesek, megérzéseid pedig rendre igaznak bizonyulnak.

Humorodat és vicceidet nem mindenki értékeli, akivel azonban egy hullámhosszon vagy, tud nevetni a poénjaidon. Kell idő, míg a párod teljesen kiismer, ezért főleg a kapcsolat elején nem árt, ha türelmesek vagytok egymással.

Halak – Rugalmasság

Halak csillagjegyűként legelőnyösebb és legvonzóbb tulajdonságod a rugalmasság, mindig ott vagy, ha a másiknak szüksége van rád. Barátaid és szeretteid bátran megbízhatnak benned, igazán hűséges és megértő típus vagy.

Gyakran földhöz ragadtnak tartanak, kedveled a konzervatív dolgokat és nagyon bölcs vagy. Érzelmesség jellemez az élet minden területén, sokan naivnak tartanak, pedig egyszerűen csak pozitívan gondolkodsz az élet dolgairól.

Jó veled beszélgetni, de vitába keveredni már kevésbé: ha valaki a lelkedbe tapos vagy megbánt, annak duplán vágsz vissza.

Fotók: Yuzah/depositphotos.com