Életmód / Ezotéria

A legveszélyesebb párkapcsolati buktatók a csillagjegyetek alapján

A legveszélyesebb párkapcsolati buktatók a csillagjegyetek alapján

Kos

A Kos jegyben születettek általában nagyon magabiztosak és céltudatosak, amiben nehéz megakadályozni őket. Ha úgy érzik, hogy a társuk nem tud partner lenni ezen célok elérésében vagy esetleg még úgy is gondolják, hogy valami miatt hátráltatják őket, az egy igazi választóvonal lehet, akár a legjobb kapcsolatban is.

Tipp: Ha Kos vagy, akkor légy nyílt a pároddal és oszd meg vele a céljaidat, hogy együtt tudjatok hajtani érte. Ha a párod Kos, akkor próbáld meg vele folyamatosan éreztetni, hogy számodra is fontosak a céljai és te mindenben támogatod őt.

Bika

A Bika csillagjegyűek nagyon stabil és egyben óvatos személyiségek, azaz szeretnek tervezgetni és nem szeretik a túlságosan spontán, hirtelen dolgokat.

Tipp: Ha Bika vagy, akkor próbáld feszegetni a határaidat és néha kilépni a komfortzónádból, ami persze elsőre ijesztőnek tűnhet, de ilyenkor mindig jusson eszedbe, hogy nem vagy egyedül. Ha Bika a párod, akkor próbálj meg türelmes lenni és igyekezz felvenni a párod ritmusát, ne lepd meg hirtelen, elsőre ijesztőnek tűnő kalandokkal és ne szervezz túlságosan sok spontán programot, haladjatok inkább lépésről-lépésre!

Ikrek

Az Ikrek legfőbb jellemzője a kettősség. Fontos számára a közösségi élet, ezzel együtt az érzelmek és az ösztönök is jelentős szerepet játszanak a személyiségében. Nem könnyű jegy, hiszen a kettősség miatt néha egy kicsit kiszámíthatatlannak tűnhet.

Tipp: Ha Ikrek vagy, akkor a kulcs a kommunikáció, hiszen nem várhatod el a párodtól, hogy minden kettősséget megértsen úgy, hogy nem látja, hogy mi miért történik benned. Ha a párod Ikrek, akkor igyekezz részt venni az izgalmas és sokrétű közösségi programokban a pároddal, hidd el értékelni fogja!

Rák

A Rákok csillagjegyben születettek igazán szenvedélyesen élnek, csodálatos szeretők, hűségesek és nagyra értékelik a párkapcsolatot. Ha a partnerük nem jön ki jól a baráti társasággal vagy a családjával, az nagy gondokat okozhat a kapcsolatban.

Tipp: Ha Rák vagy, akkor próbáld meg már az elejétől bevonni a partneredet azokba a körökbe, amik fontosak számodra, hogy ő is otthonosan mozogjon benne. Ha Rák a partnered, akkor igyekezz felvenni a ritmust a szenvedélyével és próbáld meg minél jobban kimutatni, ha valaminek örülsz, ha valami bánt vagy ha valamit értékelsz. Imádni fogja.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Skorpió

A Skorpiók számára az egyik legfontosabb erény az őszinteség. Szeretik az őszinte és egyenes beszédet, így a legnagyobb konfliktusaik az életben a kisebb-nagyobb hazugságok miatt alakulnak ki. Számára a tökéletes partner egy romantikus hősszerelmes, aki mindent megtesz a párjáért és őszintén szereti őt.

Tipp: Ha Skorpió jegyben születtél, akkor már az elején tisztázd, hogy téged a legkisebb hazugság is hamar kizökkent és nagyra tartod az őszinteséget. Ha Skorpió a párod, akkor légy vele minden helyzetben őszinte, hiszen a hazugságon kívül valószínűleg minden megoldás jobban működik nála.

Nyilas

A Nyilasok igazi kalandorok, szeretnek új dolgokat felfedezni, utazni és soha meg nem állni. Problémás lehet, ha egy otthonülő típussal hozza össze az élet, hiszen ez az, amitől egyszerűen falra tud mászni. Ha nem történik semmi, úgy érzi, lebénult és megfullad.

Tipp: Ha Nyilas vagy, akkor keress olyan társat, aki ugyanannyira értékeli az utazást, mint te, mert nem töltheted azzal az életed, hogy győzködsz valakit arról, hogy lássatok világot. Ha Nyilas a párod, akkor lepd meg kirándulásokkal, vegyetek részt együtt új kalandokban és fedezzetek fel ismeretlen helyeket együtt. Hidd el, ezt nem csak ő fogja nagyra értékelni, te is imádni fogod!

Bak

Szereted a kontrollt és a szabályokat. Türelmes vagy, de egy pont után egyszerűen kiborít a hanyagság és a szétszórtság.

Tipp: Ha Bak jegyben születtél, akkor próbálj nem a másik agyára menni a rendszereteteddel, hozzatok meg együtt szabályokat és próbáljatok aszerint együtt élni. Ha a párod Bak, akkor a legjobb, ha az elején tisztázzátok, hogy mik a legfontosabbak a kapcsolatotokban, hiszen így mind a ketten tudtok előre kalkulálni. Vigyázz, mert a bak hátán fát is lehet hasogatni, de ha egyszer betelik a pohár, akkor nagyot robbannak!

Vízöntő

A Vízöntő egy igazi álmodozó, aki szinte már naivan hisz az emberekben, szabadszellemű és bölcs. Ne is próbálkozz olyan partnerekkel, akiknek sziklaszilárd elképzelésük van az élet fontos dolgairól, akik makacsul ragaszkodnak ahhoz, amiben ők hisznek. Ez ugyanis nem egy kihívás lesz számodra, amit meg kell ugranod, hanem egy szenvedés egy olyan partner mellett, akivel nem tudsz majd együtt élni.

Tipp: Ha Vízöntő vagy, akkor keress olyan szabadszellemű párt, amilyen te vagy, hiszen hosszútávon csak így lehetsz boldog. Ha a párod Vízöntő, akkor igyekezz megértő és elfogadó lenni, hiszen rosszul kezeli a makacs és szűk látókörű embereket.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Halak

A Halak egy érzékeny, néha már túlságosan is érzelmes jegy, aki imádja a békét. Enélkül szinte élni sem tud, így sok esetben konfliktuskerülő, illetve ő az, aki mindig igyekszik minél hamarabb elsimítani a felgyülemlett konfliktusokat.

Tipp: Ha Halak jegyben születtél, akkor egy nyugodt személyiség illik melléd, aki támogat és megért, semmi szükséged a drámára és a színházra az életedben. Ha Halak a párod, akkor igyekezz higgadt és nyugodt lenni minden szituációban és felnőttként kezelni a konfliktusokat, ezzel ugyanis nagyot fogsz nőni a szemében.

Oroszlán

Az Oroszlánok igazán extrovertált, nyitott személyiségek, imádják élni az életet és szórakozni. Ha egy zárkózott, kisebb lángon pörgő emberrel sodorja össze az élet, azt nem bírják sokáig, úgy érzik, hogy megfulladnak ebben.

Tipp: Ha Oroszlán vagy, jól teszed, hogy keresed a kalandokat és a maximumom élsz, de ebből ne felejtsd ki a párodat, hiszen a legjobb, ha együtt élitek meg ezeket a pillanatokat. Ha a párod Oroszlán, akkor törekedj arra, hogy minden hétköznapi dologból is kalandot és szórakozást csinálj, így ugyanis szuper lesz minden percetek!

Szűz

A Szűz számára a legrosszabb tulajdonság az életben a kétszínűség és az őszintétlenség. Ezt senki nem szereti igazán, de a szűz egyáltalán nem is tűri, szinte már az első apró jelnél képes robbanni.

Tipp: Ha Szűz jegyben születtél, akkor fontos, hogy jó emberismerő légy és már az elején kiszúrd azt, akiben nem lehet megbízni. Ha Szűz a partnered, akkor légy vele mindig őszinte, hiszen az az, amivel igazán meg tudod őt fogni!

Mérleg

A Mérleg igazi romantikus hősszerelmes, ha kapcsolatról van szó, számára a legfontosabbak az érzelmek. Egy olyan partner, akinek nem fontosak a belső folyamatok, az egymás iránt érzett gyengéd érzelmek, vagy aki nem tudja ezeket megfelelően kimutatni, az szóba sem jöhet nála.

Tipp: Ha Mérleg jegyben születtél, akkor figyelj oda már az első jelekre és ha úgy látod, hogy a partneredet nem tudod megfogni érzelmi síkon, lépj! Ha a párod Mérleg, akkor igyekezz minden érzelmedet kimutatni felé, hiszen ez az, amit a legjobban értékel.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást