Életmód / Ezotéria

Ezt tartja benned legszexisebbnek a másik nem – csillagjegyed szerint

Szép mosoly

Kos

Határozott fellépésedről azt gondolod, hogy talán néha megijeszt másokat, vagy túl soknak tartanak, de valójában éppen ez az, amit a másik nem az egyik legizgalmasabb tulajdonságodnak tart.

Az önbizalmad, a lendületed, ahogyan azonnal benne vagy mindenben, rendkívül szexinek hat a másik nem szemében, és akarva akaratlanul is azon kezdenek gondolkodni: vajon a hálószobában is ilyen lendületes vagy?

Bika

A Bikák mélyen érző, de nehezen megnyíló emberek, akiknek a szeme viszont mindent elárul.

Gyakran dicsérték már meg a tekintetedet?

Nem véletlen, hiszen szinte ragyog az arcodon a mély érzelmekről árulkodó, mégis titokzatos szempár, amibe ha valaki belenéz, azonnal beindul a fantáziája.

Ikrek

Arisztokratikus és fiatalos megjelenésed örökre szól: szinte biztos, hogy mindig letagadhatnál jónéhány évet, ám erre semmi szükséged, hiszen míg elegáns, előkelő megjelenésed megragadja a másik nem figyelmét, az intelligenciád az, amit ellenállhatatlannak találnak.

Mindenre van válaszod, érted a viccet, sőt bármikor megnevetteted a körülötted lévőket, ezt pedig az ellenkező nem igazán vérpezsdítőnek találhatja.

Rák

Kerek formáid és megnyugtató kisugárzásod, álmodozó tekinteted és barátságos mosolyod azonnal bizalmat ébreszt a másikban.

Az ellenkező nem tagjai úgy érezhetik, melletted biztonságban vannak, megnyugodhatnak, önmaguk lehetnek, és ezt rendkívül vonzónak tartják.

Sokan vannak, akik lágy, csengő hangodat, dallamos beszédedet tartják a legizgatóbb adottságodnak.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

A büszke tartás és a magabiztos megjelenés mellett az Oroszlán csillagjegy szülötteinek vonzereje sokszor hajkoronájukban van.

Mindegy, hogy hosszú vagy rövid, a különleges szín vagy éppen az erős, sűrű haj, esetleg a természetes loknik teszik különlegessé a frizurádat, biztosan sokan dicsérték már meg a hajadat, amely a nőiség egyik szimbóluma is lehet.

Szűz

Klasszikus értelemben vett, nőies nő vagy, finom, könnyed és elegáns, és ezt nagyon sokan vonzónak tartják.

Rendezettséged, tisztaságod azonnal vonzalmat ébreszt irántad, és azon sem lepődnénk meg, ha megtörtént volna már, hogy valaki megkérdezte, milyen parfümöt viselsz, miközben nem is volt rajtad semmilyen illatanyag.

A Szűz csillagjegy szülötteinek bőre természetesen kellemes, vonzó illatú, így orruknál fogva vezethetik a másik nemet.

Mérleg

A legszebb embertípusként tartják számon a csillagjegyek között, így nem kérdés, hogy a tested az, ami először felhívja magára a másik nem képviselőinek figyelmét.

Mindegy, mit viselsz, arányos testalkatod és bájos arcod mindig csábító és szexis, mindenféle erőfeszítés nélkül is vonzó vagy.

Skorpió

Szenvedélyes csillagjegyként egyszerűen nem lehet nem észrevenni rajtad, hogy mennyi benned a szexuális energia.

Mindegy, mit csinálsz, akár táncolsz vagy flörtölsz, akár egy szendvicset eszel vagy a telefonkönyvet is felolvashatod, akkor is izzik körülötted a levegő, a kisugárzásod az, ami megbabonázza a másik nemet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Szikár, de mégis könnyed megjelenésed, lendületességed és energiád mellett valószínűleg a bőröd az, amit a legtöbben csodálnak.

A Nyilas jegy szülötteinek általában kimondottan szép, tiszta az arcszíne, bőrük hamvas, sokszor szeplők pettyezik, amit az ellenkező nem képviselői kimondottan izgatónak tartanak.

Egyszerre juttatja eszükbe a tisztaságot és a játékosságot, ami az ágyban is izgalmas páros lehet.

Bak

A Bakok között feltűnően sok a rendkívül szép ember, de a szépséget mindig kíséri valami különös fanyarság.

Nem az a szépségkirálnyő típus vagy, mégis mindenki azonnal felfigyel a megjelenésedre.

Az ellenkező nem képviselői talán nem is tudják megmondani, mi az, amit annyira szépnek tartanak rajtad, mégis van benned valami egzotikus, valami pikáns, ez a különleges és szokatlan szépség pedig egyszerűen megőrjíti a rajongóidat.

Vízöntő

Amellett, hogy intelligens humorod és remek meglátásaid is leveszik a lábáról a környezetedet, a legtöbben az arcodat tartják rajtad a legszexisebbnek.

Szinte azonnal kiül rá, mit gondolsz a világról, kifejezésteli, igéző tekinteted és különleges vonásaid pedig megragadják mások figyelmét.

Halak

Kevés dolog van, amit a Halak csillagjegy szülöttei ne tudnának elérni egyetlen mosollyal.

Bár szinte biztos, hogy lágy hajad és formás lábaid is felkeltik az ellenkező nem figyelmét, a mosolyod az, ami egyszerre kedves és izgató, nyitott és kacér, azonnal azt juttatja a körülötted lévők eszébe, hogy szívesen hallgatnák az elégedett kacagásodat a hálószobában is.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást