Életmód / Ezotéria

A legszerencsétlenebb csillagjegy-párok. Ugye, nem vagytok köztük?

A legszerencsétlenebb csillagjegy-párok. Ugye, nem vagytok köztük?

Bak

Te nem vagy az a típus, aki előszeretettel beszél az érzéseiről; inkább szereted megtartani magadnak őket, mert félsz attól, hogy sebezhetővé válsz.

Emiatt viszont egy Rák jegyű személlyel szinte kizárt, hogy működőképes legyen a párkapcsolatod.

Ő ugyanis igényli ezeket a mélyebb, érzelmesebb beszélgetéseket, aminek hiányában túl sok konfliktusra kerülne sor közöttetek.

Szintén nem jó ötlet Mérleg jegyűekkel ismerkedned, mert nagyon eltérő nézeteket vallotok, amit nem tudnátok egyensúlyba hozni.

Vízöntő

Független típus vagy, aki nem csípi, ha mások irányítani akarják, mindemellett pedig azt szereted, ha igazad van. Emiatt sokszor azt sem vallod be, ha tévedsz, hanem igyekszel megmagyarázni a dolgokat.

Emiatt lennél rossz párosítás egy Oroszlán jeggyel, aki a középpontban akar állni, és a saját igazát szeretné érvényesíteni. Hiába van meg kezdetben az erőteljes vonzalom, a konfliktusok olyan gyakoriak lennének, hogy előbb-utóbb mindenképpen szakítanátok.

Azonban nem ritka, hogy a különválást követően adtok még egy esélyt egymásnak, de mindig ugyanaz a vége a dolognak.

Halak

Álmodozó típus vagy, aki nem bánja, ha egyedül tölti a hétvégét. Ezért nem lennél jó párosítás egy Ikrek jegyű személlyel, aki folyton a pörgésre vágyik, és legszívesebben csak kalandozna megállás nélkül.

De mindemellett a Szűz jeggyel sem mindig jössz ki jól. Ez a típus ugyanis nagyon logikai gondolkodású, nem hisz abban, amit nem lehet bizonyítani, így egészen más nézeteket vallotok.

Hosszabb távon idegesíteni kezdene titeket, hogy mennyire másképp látjátok a világot, és ha ezen nem tudtok felülkerekedni és a különbségeitekből előnyt kovácsolni, nem fog sokáig tartani szerelmetek.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Tóth László
    2021.04.08., 07:39

    Bikaként, skorpió párommal 50 évig, kéz a kézben, boldogságban. 🙂

    Válasz

Írj egy hozzászólást