Életmód / Ezotéria

A legszerencsétlenebb csillagjegy-párok. Ugye, nem vagytok köztük?

A legszerencsétlenebb csillagjegy-párok. Ugye, nem vagytok köztük?

Mérleg

Mérlegként szereted a biztonságot, inkább mindent átgondolsz ezerszer, és törekszel arra, hogy tökéletesen végezd el a munkáidat, a személyes életedben pedig mindig harmonikusnak kell lennie.

Úgy érezheted egy Rák jegyű személy mellett, hogy két különböző módon gondolkodtok a világról. Ő is érzékeny és törekszik az egyensúlyra, de ezt annyira más módon teszi, hogy a konfliktusaitok folyamatosak lennének.

A legkevésbé kompatibilis egy Bika jegyű személlyel lennél; ő ugyanis a gyors megállapodás, kivárás és nyugalom képviselője. Nem lenne partner céljaid elérésében, inkább visszarántana, mint előre vinne egy vele való kapcsolat.

Skorpió

A Skorpió jegyű emberek köztudottan nagyon szenvedélyesek, karakán személyiségűek, és nem maradnak csöndben, ha valamivel nem értenek egyet.

Emiatt viszont hosszabb távon nem működne a kapcsolatod egy Bikával, hiszen egymás ellentétei vagytok.

Kezdetben úgy tűnhet, hogy minden szuper, és a te szenvedélyed átsugárzik rá is, azonban a rózsaszín köd csillapodása után előtérbe kerülnének a problémák, amiken csak nehezen tudnátok dűlőre jutni.

Jobb, ha egy kevésbé extrovertált, ám szenvedélyes típussal ismerkedsz össze.

Nyilas

Nagyon lelkes típus vagy, és imádsz belevágni új projektekbe, épp ezért nem jó választás számodra egy Halak jegyű személy, aki inkább csak álmodozik a cselekvés helyett.

Szintén rossz ötlet egy Ikrekkel összejönnöd, mert bár a kapcsolatotok kimondottan izgalmas és intenzív lenne, hosszabb távon nem tudnátok együtt működni.

Eltérő terveitek vannak a jövőre nézve, és makacsságotok miatt nem akarná egyikőtök sem feladni az álmait.

Emiatt folyton arra akarnátok kényszeríteni egymást, hogy a másik alkalmazkodjon, ami persze nem történik meg, csak még több vitát szítana.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Tóth László
    2021.04.08., 07:39

    Bikaként, skorpió párommal 50 évig, kéz a kézben, boldogságban. 🙂

    Válasz

Írj egy hozzászólást