Életmód / Ezotéria

A legszerencsétlenebb csillagjegy-párok. Ugye, nem vagytok köztük?

A legszerencsétlenebb csillagjegy-párok. Ugye, nem vagytok köztük?

Rák

Rák jegyűként jellemző rád, hogy nyitott vagy az emberekkel szemben, szeretsz segíteni, és könnyen kifejezed az érzéseidet is mások felé.

A párkapcsolataidban is őszinte vagy, és fontos számodra a szeretet kimutatása; épp ezért nem jó ötlet, hogy egy Bakkal jöjj össze.

Ez a jegy ugyanis nehezen fejezi ki magát, ezért sokszor érezheted azt mellette, hogy nem őszinték az érzései.

Hiába adsz neki egy esélyt, sajnos nem működnek zökkenőmentesen közöttetek a dolgok, és emiatt a szakítás szinte előre megjósolható.

Oroszlán

Imádod a nagyobb társaságokat, és szeretsz a középpontban lenni, hiszen igazi extrovertált típus vagy, aki a figyelem hiánya miatt érzi magát igazán rosszul.

Épp ezért nem jó választás számodra egy Skorpió, hiszen egy ennyire szenvedélyes és erőteljes jegy mellett folyton elnyomva éreznéd magad; sőt, azt gondolnád, muszáj versenyezned vele, ezért nem is tudnál őszintén örülni a sikereinek.

Ugyancsak nem a legjobb ötlet, ha egy Vízöntő jegyű személlyel alkotsz párt; ő ugyanis rendkívül független, és nehezen beszél az érzéseiről, ami rengeteg konfliktust hozna idővel a hétköznapjaitokba.

Szűz

A Szűz és a Nyilas egymás szöges ellentétei, épp ezért nem igazán működne közöttük egy kapcsolat hosszabb távon.

Te ugyanis szeretsz a tettek mezejére lépni, szereted a kiszámíthatóságot és nem csak tervezgetni akarsz, hanem meg is valósítod az ötleteidet, míg a Nyilas jegyű ember spontán, kalandvágyó és ebből kifolyólag kiszámíthatatlan, így képtelen vagy rá jövőt építeni.

Szakértők szerint azonban bizonyos esetekben akár működhet egy ilyen párosítás: amennyiben képesek vagytok elfogadni ezt, és kiegészítitek egymást, akár jó párt is alkothattok. Ez azonban nem történik meg túl gyakran.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Tóth László
    2021.04.08., 07:39

    Bikaként, skorpió párommal 50 évig, kéz a kézben, boldogságban. 🙂

    Válasz

Írj egy hozzászólást