Stílus / Haj

Bizonyított: ezek azok a női hajszínek, amikért a legtöbb férfi bolondul

A szőke

Hihetetlen, de a szőke hajúakon minden férfiszem megakad. Kipróbáltam a következőt: egy közösségi oldal profilképét lecseréltem egy szőke önmagamra, és tényleg működött!

Rekord hozzászólásokat és lájkokat kaptam.

A szőke hajszínt sokkal szexuálisabbnak és nyitottabb személyiségnek tartják a férfiak, nem csoda ezért ha inkább megnézik és bepróbálkoznak egy szőke nőnél.

A férfiak véleménye a szőke hajról

„A szőkék valamiért számomra hamisaknak tűnnek, lehet azért mert természetellenes sokszor a festett szőke és mert megbízhatatlan jelleműeknek tartom a szőke hajúakat…nem tudom, azt hiszem a barnára szavaznék.” – Dani (28)

„Szerintem a férfiak mindig szőke nőkről fantáziálnak. Egy szőke hajú lányt mindig hamarabb észre veszek, és bátrabb vagyok vele szemben” – Zoltán (22)

„Különösebben nincs bajom a szőkékkel, sok a szőke nőismerősöm és mind aranyosak. Az csak a gond, hogy minden utcasarkon – ne értsd félre – szőkéket látni, mára szerintem a szőke nem olyan egzotikus mint egykor.” – Zsolt (35)

A fekete

Aki szuper-fényes hajat szeretne és nem túl világos a bőre, válasszon fekete hajszínt. A fekete hajnak drámai hatása van, kifinomult, mégis megközelíthető. Talán a fekete hajúak asszimilálódni tudnak a “természetes szépségekkel”.

Olvastad már?  A 12 leggyakoribb rémálom és jelentése

Felmérések szerint a srácok a legjobban a fekete hajúakkal és a szőkékkel szeretnek flörtölni. Minden esetre divat szempontból sem elhanyagolandó a szép fényes fekete haj.

A férfiak véleménye a fekete hajról

Elegáns és dögös hajszín, de ami alatta van az többet számít. Nem lehet egy nőt hajszín alapján megítélni, de ha csak a külsőségeket nézzük, igen, a fekete nekem bejön.” – Dani (28)

„Én észre se veszem, hogy egy lánynak barna vagy fekete haja van. Szerintem nem nagy a különbség, talán a fekete vadócabb… hmm” – Zoltán (22)

„Egyes lányoknak tényleg jól áll, szerintem egzotikus és különleges a fekete. De például a természetellenes fekete hajú rokkercsajok nem vonzanak.” – Zsolt (35)

Oldalak: 1 2