Életmód / Ezotéria

Az 5 legsebezhetőbb csillagjegy: ők tényleg mindent a lelkükre vesznek

Most kiderül, ugyanis az alábbi öt csillagjegy a legsebezhetőbb, és azt is elmondjuk, hogy miért!

Kos

Mindegy, hogy szomorú, csalódott, dühös vagy éppen magányos vagy, te ezeket az érzelmeket igyekszel is maximálisan megélni. Ahelyett, hogy tagadnád a létezésüket, és igyekeznél álarcot erőltetni magadra mások előtt, inkább megpróbálod feldolgozni az érzéseidet.

Ilyenkor pedig másoknak is kimutatod, épp mi jár a fejedben. A szomorú igazság viszont az, hogy sokan az őszinteséged miatt megpróbálnak visszaélni a bizalmaddal, és könnyen meg is sebezhetik így a szívedet.

Rák

Mindig is az a típus voltál, akin könnyedén eluralkodtak az érzelmek, és sosem tudtad ezt kordában tartani. Azonban néha épp emiatt válsz rendkívül sebezhetővé mások előtt.

Ha valami felidegesít, rosszul esik, vagy akár féltékennyé tesz, egyszerűen nem tudod megjátszani magad, és emiatt sokszor megesik, hogy sírni kezdesz a többiek szeme láttára. És sajnos van, aki ilyenkor visszaél a helyzettel, és még gonoszabbul bánik veled.

De nem lenne szabad emiatt rosszul érezned magad, és sose próbáld meg elrejteni az érzéseidet! Te egy igazán empatikus, lelkiismeretes ember vagy, és erre inkább büszkének kéne lenned.

Olvastad már?  5 dolog, amit nem lenne szabad használtan megvenned

Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor számodra a legsebezhetőbb élethelyzet az, amikor be kell ismerned, hogy nem tudsz valamit.

Igazán olvasott és érdeklődő típus vagy, aki rengeteget tud a világról – és imádod is, hogy mindenki intelligensnek tart téged.

Ezért amikor muszáj valamiről kérdezned, mert nem vagy biztos önmagadban, az egy sebezhető helyzetbe tesz téged.

Ilyen esetben egy olyan oldaladat mutatod meg, amit mindig is igyekeztél elrejteni mások elől, és félsz, hogy mások kevesebbnek tartanak téged.

Ha pedig valaki erre még megjegyzést is tesz, azt nagyon komolyan a lelkedre tudod venni.

Még két csillagjegy a következő oldalon. Lapozz ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2