Életmód / Ezotéria

Ez az 5 legrosszabb tulajdonságod, a csillagjegyed alapján

Ez az 5 legrosszabb tulajdonságod, a csillagjegyed alapján

Kos

A Kos néha úgy beszél, mint egy kocsis és ugyan csak hangsúlyozni szeretné mondanivalóját, de valójában zavaróan trágár. Sokszor cselekszik meggondolatlanul, fejjel megy a falnak. Hajlamos félbeszakítani mást, hogy az ő mondanivalója hangozzon el. Túl sok kávét iszik és az állandó hajpödrése mások számára idegesítő lehet.

Bika

Még el sem hangzott a kérdés, a Bika egyből nemet mond, anélkül, hogy végighallgatná a másikat. A szívfájdalmát hajlamos vásárlásba fojtani és minden változást bizalmatlanul fogad. Szokásai rabja, nehezen változtat és esténként gyakran csikorgatja a fogát.

Ikrek

Az Ikrek imádja a szaftos történeteket, ezért gyakran pletykálkodik. A telefonjától nagyon nehezen válik meg, egész nap a markában szorongatja. Képtelen hosszabb ideig egyetlen dologra koncentrálni, figyelme – ahogy ő maga is – szerteszét ágazik. Könnyen elunja magát, mindig más tevékenységbe kap bele.

Rák

Hajlamos egész nap tévét nézni és előszeretettel panaszkodik mindenkinek, aki meghallgatja. Túlérzékeny és ha valakire neheztel, inkább magában tartja. Sosem dob ki semmit, lakása tele van kacattal.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

A közösségi médiában túl sok mindent oszt meg magáról és mindent túlságosan a szívére vesz. Büszkének mutatja magát, de valójában sokszor szenved önbizalomhiányban. Fél a változástól és olyan érzéseket dédelget, melyeket más régen el kellett volna engednie.

Szűz

Akkor is tanácsot ad, mikor senki nem kérdezi és hajlamos elveszni a részletekben. Túl sokat aggódik és nehezen koncentrál egyetlen dologra. Sokszor beszél magáról negatívan, mivel mindig a tökéletességre törekszik. Minden munkát precízen végez el, viszont másokkal szemben is ezeket az elvárásokat támasztja, ezért könnyen tűnhet szőrszálhasogatónak.

Mérleg

Úgy költi a pénzt, mintha nem lenne holnap és mindenkinek mindenre igent mond. Túl gyorsan esik szerelembe és képtelen kezelni a konfliktust. Hajlamos mások érdekeit a sajátja elé helyezni, ezért habár mások szemében nagylelkű, a saját céljait így nehezebben tudja elérni.

Skorpió

Ha valamit a fejébe vesz, senki nem tudja meggyőzni az ellenkezőjéről. Mindent ő akar ellenőrzése alatt tartani és retteg a kudarctól. Túl sok elvárást támaszt másokkal szemben és túl nehezen nyílik meg szerettei felé.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást