Mutatjuk a legrosszabb tulajdonságaid a csillagjegyed alapján – Ismerős?

Mutatjuk a legrosszabb tulajdonságaid a csillagjegyed alapján – Ismerős?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mutatjuk a legrosszabb tulajdonságaid a csillagjegyed alapján – Ismerős? / 2. oldal

Oroszlán

Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy mindig, minden rólad szól – és ezt ki is harcolod magadnak.

A környezeted egy része emiatt kissé egoistának és önzőnek tarthat, mivel számodra elvárás, hogy mindig a középpontban legyél.

Imádod, ha dicsérnek, és a társalgások során általában csak akkor kérdezel, ha azzal visszairányíthatod a beszélgetés fonalát a kedvenc témádra: azaz magadra.

Szűz

Ha a szűz jegyben születtél, könnyen megeshet, hogy eléggé kritikus személyiséged van, és folyamatosan a tökéletességre törekszel.

Mivel nagyon jó memóriád van, szinte bármilyen negatív dolgot képes vagy felidézni a múltból – akár olyan eseményt is, amit a másik fél már rég elfelejtett.

Sokszor ítéled meg az embereket ösztöneik alapján, pedig ez valójában benned is megvan – csak nem szívesen merülsz el ebben a témában.

Mérleg

Kissé bizonytalan vagy, és még akkor sem tudnál gyorsan meghozni egy döntést, ha a saját életed múlna rajta.

Időnként előfordul, hogy felszínesen gondolkodsz, bizonytalanságod miatt pedig csak akkor érzed magad igazán jól, ha mások is elismerik a tetteidet.

Skorpió

Szereted, ha a kezedben van az irányítás, és ezt nem is szívesen engeded át másnak, amelynek következtében néhányan kifejezetten követelőzőnek tartanak.

Nem szereted a változásokat, olyannyira, hogy teljesen ellenállsz nekik, amíg csak lehet.

Nehezen bocsátasz meg másoknak, és még nehezebben felejted el azokat a cselekedeteket, amikkel megbántottak téged – még akkor is, ha az adott személynek nem volt ilyen szándéka.

.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást