Életmód / Ezotéria

A legrosszabb oldalad, avagy ha a csillagok is összeesküdtek ellened

A legrosszabb oldalad, avagy ha a csillagok is összeesküdtek ellened

Nyilas

A párkapcsolataid gyakran zátonyra futnak, ugyanis nem vagy az a hűséges típus – bár szereted ezt elhitetni magadról másokkal.

Valójában nem igazán vagy képes arra, hogy őszintén elmélyülj a kapcsolatodban, mert mire idáig juthatnál, megijedsz a kötelezettségektől, és másnál éled ki a szabadság iránti vágyaidat.

A látszat minden téren nagyon fontos számodra, igyekszel fenntartani a rólad kialakított képet, és ezért hajlandó vagy akár a gyűlölt ellenségeiddel is jópofizni.

Bak

Nem kell messze menned, ha szükséged van egy kis pesszimizmusra, ugyanis annyira a negatív oldalát látod a világnak, hogy melletted még a legoptimistább emberek is lelohadnak. Ha éppen nincs problémád, akkor keresel, és folyamatosan találsz okot a szenvedésre.

A párkapcsolataidat illetően alig-alig vagy képes elköteleződni, bár ennek legfőbb oka az, hogy a partnereid gyakran képtelenek kivárni, amíg feloldódsz, és legalább kicsit megmutatod az igazi énedet – neked ez ugyanis évekbe telik. Folyton a munkádba menekülsz, maximumra fejlesztetted a rendmániát és túlzásba vitted a precízséget.

Vízöntő

Senki más nincs, aki ennyire sajátosan látná a világot, így aztán meg is van a magyarázat arra, miért érzed magadat rendszeresen kívülállónak: tényleg az is vagy.

Sokszor többet gondolsz magadról, mint kellene, amolyan kitaszított, átlagon felüli emberként tudod elképzelni magadat, pedig csak arról van szó, hogy egyszerűen nem vagy hajlandó azonosulni másokkal, a nézeteikkel.

Szeszélyes vagy, nem tudsz elköteleződni és folyton azt várod, hogy majd mások alkalmazkodnak hozzád, miközben a legkisebb hajlandóságot sem mutatod a kompromisszumokra.

Halak

Számodra szinte csak az érzelmek léteznek, minden mást figyelmen kívül tudsz hagyni – talán mondani sem kell, hogy ez nem segíti elő a racionális döntések meghozatalát.

Hajlamos vagy a megalkuvásra, csak hogy ne kelljen konfrontálódnod, de még így sem tudsz épeszű döntéseket hozni.

Gyakran észre sem veszed, hogy folyton mások irányítanak, annyira igényled a háttérszelet. Állandóan változik a hangulatod, el vagy varázsolva, egész nap álmodozol. Nincs saját véleményed, rendszeresen a fantáziába, vagy a művészetbe menekülsz a valós feladatok, problémák elől.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást