Életmód / Ezotéria

A legrosszabb oldalad, avagy ha a csillagok is összeesküdtek ellened

A legrosszabb oldalad, avagy ha a csillagok is összeesküdtek ellened

Oroszlán

Ha a hiúság ölne… A végletekig képes vagy szerepet játszani, csak hogy ne sérüljön az egód, az általad kialakított kép saját magadról. Gyakran olyasmire vagy büszke, ami nem is a te érdemed, csak a részese vagy – a csodálatot mégis hiúan bezsebeled. Képtelen vagy elviselni a kritikát, akkor is vérig sértődsz, ha abszolút jogos a véleményezés.

Uralkodni próbálsz a környezeteden, irányítani akarod a párkapcsolatodat és a barátaidat, de azonnal fellázadsz, ha valaki ezt nehezményezi. Elvárod, hogy kiszolgáljanak, körbeugráljanak mások, és ezt persze olyan örömmel tegyék, mintha még te tennél nekik szívességet.

Szűz

Szörnyen távolságtartó és rideg vagy, gyakorlatilag esélytelen, hogy megnyílj másoknak és bárkit is közel engedj magadhoz – de persze hagyod, hogy az emberek hosszasan dolgozzanak ezen a projekten és keressék a kegyeidet.

Tipikusan olyan ember vagy, aki másokban a szálkát is észreveszi, de a saját szemében a gerenda sem tűnik fel neki: képtelen vagy elviselni a kritikát, viszont a negatív véleményeket örömmel osztogatod. Szőrszálhasogató vagy és az őrületbe kergetsz másokat a tökéletességmániáddal.

Mérleg

Alapvetően kedves jegy vagy, de a harmónia-mániád az ismerőseid, szeretteid idegeire megy. Az életedben mindennek tökéletesen kell üzemelnie, különben olyan letargia lesz úrrá rajtad, hogy egyenesen elviselhetetlenné válsz.

Persze rendszeresek az ilyen hullámvölgyek az életedben, mert ahhoz határozatlan vagy, hogy bármi komolyabbat tegyél a saját érdekedben. A problémákon rendszeresen keseregsz, de folyton másoktól várod a megoldást és a támogatást, mert egyáltalán nem bízol magadban.

Skorpió

Nem bírod elviselni, ha valaki nem hajt fejet előtted, szinte úgy érzed, az egész világot uralnod kell. Nem válogatsz az eszközökből, ha valaki nem hajlandó elismerni a felsőbbrendűségedet: te bizony kegyetlenül átgázolsz mindenkin a céljaid érdekében.

Becsületedre váljék, hogy a szeretteidért mindenre képes vagy – legalábbis addig, amíg nem bántanak meg. Ekkor nem csak veszekedni kezdesz velük, hanem kicsinyes bosszút forralsz ellenük. Gyakran éveket is képes vagy várni, hogy oda szúrj, ahol a legjobban fáj, majd kárörvendően kacarássz a – jól észrevehető – háttérben.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást