Életmód / Ezotéria

Ez a legnagyobb félelmed: a csillagjegyed elárulja

Mindenkinek vannak félelmei, és most nem arra gondolunk, hogy gyerekkorod óta rettegsz a pókoktól vagy kettőt lépni is alig bírsz, ha magas helyen tartózkodsz. Lelki szempontból is vannak olyan dolgok, amelyek félelemmel töltenek el téged is, a csillagjegyed pedig elárulja, nálad mi ez az egy kritikus dolog!

Kos: hogy elveszíted azt, aki fontos neked

Igazán makacs típus vagy, és tudod, hogy mások is tisztában vannak ezzel.

Noha első ránézésre lazának, határozottnak tűnsz, titkon attól félsz, hogy ez a makacsság elüldözi mellőled azokat az embereket, akik fontosak számodra.

Már történt veled ilyen, és azóta is rettegsz attól, hogy előbb-utóbb mindenkinél betelik a pohár, és nem tartanak ki melletted tovább.

Ezért fontos, hogy egy kicsit engedékenyebb, megértőbb legyél, és néha ne a saját igazad hajtogasd.

 

Bika: hogy minden megváltozik

Nem arról van szó, hogy még a legkisebb változás is megrémít, de ha egyszerre több dolog is átalakulóban van az életedben és/vagy a környezetedben, az teljesen kikészít téged.

Mindegy, hogy milyen téren történik a változás, ha csak kicsit is instabilnak érzel valamit, stresszes vagy, és bár nem ismered be senkinek, nagyon félsz.

Téged az tölt el nyugalommal, ha az életedet egy, már jól ismert rutinban élheted, és minden olyan, amilyennek megszoktad.

 

Ikrek: hogy nem tudsz önmagad lenni

Nagyon jó a kommunikációs készséged, és tényleg le tudod nyűgözni az embereket a tudásoddal és a személyiségeddel. Ezért is szeretsz annyira a középpontban lenni!

De ha olyan környezetbe kerülsz, ahol nem elég nyitottak hozzád, vagy szimplán nem ismeritek egymást, beteljesül a félelmed: egyszerűen nem tudsz önmagad lenni.

Visszafogottabb, csendesebb leszel, és emiatt attól rettegsz, hogy mások unalmasnak, felszínesnek látnak majd téged.

Számodra viszont épp a sokszínű személyiséged ad elég önbizalmat, így ha ezt látszólag elveszik tőled, nagyon rosszul érzed magad.

 

Rák: hogy egyedül maradsz

Imádod a szerelmet, a romantikát, a családodat és a barátaidat. Akkor vagy igazán boldog, ha kapcsolatban élsz, mégis ehhez kötődik a legnagyobb félelmed is.

Rettegsz attól, hogy az a férfi, akit őszintén szeretsz, elutasít téged, és elhagy valaki másért.

Már ennek gondolata is sírásra késztet téged, hiszen nem tudsz elképzelni rosszabbat annál, mint hogy egyedül maradj.

Noha szinte biztos, hogy a kapcsolatod befejeztével találnál valaki mást, aki boldoggá tenne, ilyenkor mégis az a meggyőződésed, hogy te örökké egyedül fogsz maradni. Ennek gondolata pedig felér egy rémálommal számodra…

Olvastad már?  Így olvashatsz tarotkártyát: magadnak is jósolhatsz belőle

 

Oroszlán: hogy nem foglalkoznak veled

Bármennyire is gyermekinek hangzik elsőre, számodra igenis ijesztő, ha az emberek hirtelen már nem foglalkoznak veled.

Világ életedben a középpontban voltál, a társaság és a buli lelke, ráadásul rengeteg barátod van.

Megszoktad, hogy mindenki észrevesz téged, és imádtad ezt a szerepet; ezért félsz attól, hogy eljön az a nap, amikor mások már unalmasnak találnak téged, és többé nem akarnak veled lenni. Hogy elfeledkeznek rólad, nem keresnek, és egyedül maradsz, barátok nélkül.

Titkon azért is szeretsz a leghangosabb lenni a csapatban, mert félsz, ha nem így tennél, esetleg észre sem vennék az eltűnésed.

 

Szűz: elveszíted az irányítást

Akkor vagy nyugodt és magabiztos, ha a saját kezedben van az irányítás, és mindent előre megtervezhetsz.

Tudsz spontán is lenni persze, de az esetek többségében inkább mindent előre kitalálsz, hogy úgy érezd, te irányítod az életed történéseit, és semmi se érjen váratlanul.

Azonban vannak napok, amikor ez mégsem jön össze, és ez megijeszt téged.

Az, hogy rossz dolgok történhetnek veled és a szeretteiddel, neked pedig semmiféle ráhatásod nincs ezekre, a legrémisztőbb dolog, amit csak el tudsz képzelni.

 

Mérleg: hogy elárulnak téged

Ha te valamit mondasz, akkor az úgy is van, és ezt várod el másoktól is.

Fontos számodra a párkapcsolatod és a barátaid is, ezért ijeszt meg a gondolat, hogy valaki, akiben megbízol, elárul téged.

Mindegy, hogy miről van szó: akár egy bizalmasan elárult infóról, vagy konkrét megcsalásról, számodra ezek a dolgok elfogadhatatlanok.

Történt már veled ilyen, azóta pedig ez a fajta csalódás a legnagyobb félelmed lett, hiszen megtanultad, hogy ha valaki eljátssza a bizalmad, többé nem is tudja visszaszerezni.

 

Skorpió: hogy sebezhetővé válsz

Külsőleg nagyon nyugodt, higgadt és összeszedett vagy.

Szereted azt éreztetni másokkal, hogy igazából nincs szükséged senkire, és rendkívül független vagy.

De az igazság az, hogy titkon fontos lenne számodra a szerelem és a szenvedély, de csak nagyon kevés embernek mutatod ezt meg.

Ugyanis nincs ijesztőbb dolog számodra annál, hogy sebezhetővé válj: félsz attól, hogy ha valaki meglátja, milyen is vagy igazából, talán elhagy téged, vagy idővel összetöri a szíved.

Olvastad már?  Ez az egyes csillagjegyek legérzékenyebb pontja

 

Nyilas: hogy megszabják, hogyan élj

Tudod, hogy a világ tele van csodákkal és izgalmakkal, te pedig nagyon szívesen próbálsz ki mindent, amit utadba sodor az élet.

Ezért is tölt el nagy rettegéssel az, hogy valaki irányítani próbál téged, vagy elveszi tőled a szabadságodat.

Ez sok minden lehet: egy olyan párkapcsolat, ahol a társad folyton úgy manipulál téged, hogy feladd az álmaidat, vagy egy munkahely, ami nagyon kevés szabadidőt hagy neked.

A lényeg, hogy imádod a spontán, izgalmas kalandokat, és ha ezt elveszik tőled, az felér számodra egy valódi rémálommal.

 

Bak: hogy nagy hibát követsz el

Mindig nagyon összeszedett és szorgalmas vagy, a munkád pedig sokat jelent neked.

Szeretnél mások szemében tökéletesnek és megbízhatónak tűnni, és bár tudod, hogy mindenki hibázik, te nem akarsz olyan lenni.

A gondolat, hogy előbb-utóbb elrontasz valamit, és nagyot hibázol, igazán megijeszt téged, hiszen nem ezért küzdöttél ennyire szorgalmasan.

Igyekszel mindent elkövetni ennek megakadályozásáért, ami viszont több erőt vesz el tőled, mint kellene.

Ne hagyd, hogy a félelmed irányítsa az életed!

 

Vízöntő: hogy átlagos életet kell élned

Míg egyes emberek attól félnek, hogy nem tudnak átlagos életet és otthont teremteni maguknak, addig nálad pont az ellenkezője igaz.

Nem szereted a szabályokat, a hagyományokat; egészen más felfogással és szemlélettel rendelkezel, mint a környezeted.

Szeretnél mindent kipróbálni, utazgatni, új barátokra szert tenni, és a gondolat, hogy egy olyan életet élj, ami nem felel meg ennek, nagyon ijesztő számodra.

Nem szeretnél hétfőtől péntekig dolgozni, aztán hazamenni a lakásba és takarítani, főzni.

Számodra az élet attól szép, hogy kiszámíthatatlan!

 

Halak: hogy kritizálnak, megbántanak

Érzékeny lelked van, és mindig ott vagy mások mellett, ha baj van: akár segítségre, akár csak egy kis beszélgetésre van szükségük, rád mindig számíthatnak.

Ezért is félsz attól, hogy minden jóindulatod ellenére valaki csúnyán kritizálni kezd, és olyan szavakkal illet téged, amelyek mélyen megbántanak.

Hiszen nehezen építetted fel az önbizalmad, ezt pedig a legapróbb kritika is képes lerombolni.

Számodra ez a legijesztőbb dolog: hogy valaki az érzéseidet egyáltalán nem veszi figyelembe, és felhívja a figyelmet a hibáidra, amiket igyekeztél elrejteni mások elől.