Életmód / Ezotéria / Stílus

A legkevésbé empatikus csillagjegyek: nehezen értenek meg másokat

A legkevésbé empatikus csillagjegyek: nehezen értenek meg másokat

Nyilas

A Nyilasok olyan típusú emberek, akik egyedül is nagyon jól érzik magukat. Ha van kapcsolatuk, akkor persze az is fontos szerepet tölt be az életükben, de hatalmas szabadságvágyuk miatt nehezen kötelezik el magukat. Ők szeretik épp azt csinálni, amihez kedvük támad, akkor, amikor csak szeretnék, és ez a függetlenség az empátiájukra is hatással van.

Persze megértőek, meghallgatnak másokat, és valamilyen szinten próbálják beleképzelni magukat a másik cipőjébe, de egyszerűen ez nem erősségük.

Hiszen annyira egyedi személyiségekről beszélünk, akik egészen máshogy gondolkodnak, mint az átlag, hogy nem igazán tudnak empatikusak lenni. Ők mindent saját szemszögből néznek, és nem félnek elmondani, ha nem értenek egyet a másikkal.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttjei szeretik azt gondolni magukról, hogy empatikus lelkek, de az igazság az, hogy valószínűleg nem éppen ez az első jelző, amivel mások illetnék őket.

Mivel két személyiség rejtőzik bennük, az emberek sokszor azt érzik, hogy nem túl őszinték, hiszen a véleményük is gyakran változik, akárcsak a hangulatuk, amitől egy kicsit kiszámíthatatlanná válnak.

Arról nem is beszélve, hogy ők egyszerűen nem tudják nem megtartani maguknak a kritikát.

Ha valakivel beszélgetnek, tanács helyett először elmondják a véleményüket, mert úgy érzik, muszáj a beszélgetőpartnerüknek tudni, hogy mit gondolnak a valóságban. A gond csak az, hogy emiatt egyáltalán nem tűnnek empatikusnak és együttérzőnek.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást