Életmód / Ezotéria

Ennek a 4 csillagjegynek vannak a legjobb megérzései. A te zodiákusod köztük van?

Lehet benne hinni vagy nem, de az biztos, hogy már te is tapasztaltál hasonlót. Az alábbi 4 zodiákusnak azonban olyan erősek a megérzéseik, hogy az sokszor már egészen természetfelettinek tűnhet.

Rák

A Rák csillagjegyűek általában nagyon mélyérzésűek, és bár nem mindig tudják, mi a helyes, a megérzéseik sosem hagyják cserben őket.

Az uralkodó bolygójuk a Hold, ezért nagyon érzékenyek annak fázisaira is, és általában egyből megérzik, ha valamilyen változás történik a környezetükben – sokszor nem tudják, mi a probléma, csak azt érzik, hogy valami más lett.

Egy Ráktól mindig megkaphatod azt a támogatást, amire szükséged van, ha padlón vagy, ráadásul nem is kell szavakba öntened a fájdalmad hozzá.

Képes teljesen rákapcsolódni mások érzelmeire, és sokszor előbb tudja, hogyan fogsz reagálni, mint te magad.

 

Skorpió

A Skorpióknak egyfajta „éjjeli” érzékük van, tehát ők akkor is átlátnak a sötétségen, amikor mások nem.

Úgy tudják megfigyelni a környezetükben történő dolgokat, hogy az senkinek sem tűnik fel, és sokkal előbb észreveszik a változást, mint bárki más.

Hiányos részletekből is gyorsan össze tudják rakni a képet, és egy belső hang mindig megsúgja nekik, mi zajlik a háttérben – így még időben tudnak reagálni, bármiről legyen is szó.

Ezért is lehet, hogy ritkán történnek velük balesetek, és hogy szinte lehetetlen őket átverni vagy meglepni – mindig átlátnak a szitán.

 

Vízöntő

Ennek a csillagjegynek az Uránusz az uralkodó bolygója, ami azt jeleni, hogy látásmódja hatalmas távolságokat képes felölelni.

Sokkal inkább már a holnapban, mint a mában él, és képes meglátni olyan összefüggéseket is, amelyeket mások nem.

Már-már szinte jóslási képességnek is tűnhet a megérzésük, ezért történhet meg az, hogy ha régóta ismersz egy Vízöntőt, ő be tudja fejezni a mondataid, és kitalálni a gondolataid.

Sokszor tűnhet rejtélyesnek a viselkedése, és néha teljesen össze is zavarhat, hiszen egy lépéssel mindig előtted jár.

 

Halak

A Halak csillagjegy szülöttei a legnyitottabbak spirituálisan, és szinte mindig kapcsolatban állnak valamilyen formában a magasabb szintű „tudással”.

Az asztrológusok szerint 12.jegyként mind a 11 előző jegy memóriáját és tapasztalatát magukénak mondhatják, ami hozzáférést jelent számukra az úgynevezett kollektív tudáshoz.

Olvastad már?  Rejtélyes ruhadarabok, amiket mi nők imádunk, de a férfiak utálnak

Persze nem mindenkinél nyílik meg ez a csatorna, de akinél igen, az hihetetlen pontos megérzésekkel rendelkezik, és még a legnagyobb káosz közepette is képes higgadt maradni, hiszen tudja, hogy mi fog következni, így nem retteg az ismeretlentől.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást