Életmód / Család

Ez a 15 legjobb családi kutyafajta

1. Golden retrivier

Kiemelkedően jó társa az embernek, nemhiába az egyik legnépszerűbb kutyafajta. Gyengéd ragaszkodó természetű, magas intelligenciájú, az abszolút hűség és szép kutya (jellegzetes arany bundája csodás megjelenést kölcsönöz neki) megtestesítője.

Egyike azon kevés kutyafajtának, amely erősen kötődik a családhoz és azt hűen szolgálja. Barátságos emberekkel, állatokkal, jól nevelt, türelmes, kíváncsi, alkalmazkodó és stabil. Alapvetően egy nagyszerű választás minden kutyaszerető család számára.

2. Labrador retrivier

Egy igazi családi kutya, rendkívül ragaszkodó, nemhiába annyira népszerű kutyafajta.

Figyelemre méltó intelligenciája mellé szelídség, erő, barátságos természet és királyi külső társul. Sok örömet okoz a gazdiknak.

A labradorok imádják a családdal eltöltött időt, és minden sportos tevékenységben benne vannak: úszás, feltárás, túrázás, labdázás, frizbizés stb.

3. Cocker spániel

Kölyökkorában annyira aranyos, hogy mindenkit levesz a lábáról, de szépsége mellett szelíd is, jól szocializálódik és könnyen idomítható.

Intelligens, megbízható és vidám lakótárs.

A cocker spániel a legtöbb életkörülményhez alkalmazkodik, ezért akár panellakásokban is jól érzi magát. Kíváló kutyafajta gyerekek mellé.

4. Angol bulldog

Világszerte kedvelik, bohóckodó viselkedése és páratlan társasága miatt.

Jól nevelt, könnyen szocializálódik és idomítható. Szeret közel lenni a családhoz, nem ragaszkodik a sportos tevékenységekhez.

Ha futó- vagy uszópartnert keresel, akkor a bulldog nem jó választás. Másrészt ha hűséges barátot keresel, aki veled “nézi a TV-t”, akkor ő az ideális választás, csak vigyázz, mert horkol!

5. Boxer

Nagyszerű választás családosok számára.

A boxerek imádják az emberi társaságot, nagyon szoros köteléket alakítanak ki a család minden tagjával.

Legendásan energikus kutya a boxer, egyik percben a gyerekeket szaladja körbe az udvaron, másik percben a lábad mellé gömbölyödik, majd hírtelen az ajtónál hallgatózik. Egész nap pörög, nagy mozgásigénye van.

Még 5 szuper családi kutyafajta a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást