Átlag feletti az intelligenciája a következő csillagjegyeknek

Átlag feletti az intelligenciája a következő csillagjegyeknek

Címlap / Életmód / Ezotéria / Átlag feletti az intelligenciája a következő csillagjegyeknek / 2. oldal

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei igazi kutatók, felfedezők, akik nyughatatlanok, ha az ismeretük bővítéséről van szó, és igyekeznek mindig egyre többet és többet megtanulni.

Ellentétben a Mérlegekkel széles ismeretanyagukat szívesen tárják mások elé, akár érdekli az adott illetőt, akár nem.

A Nyilas annyira lelkes számos új információt, témát illetően, hogy el sem bírja képzelni, mások hogyhogy olyan érdektelenek egy-egy témakörrel kapcsolatosan.

A jegy szülöttét sokszor foglalkoztatják a mélyebb, filozofikus, teologikus témák, és szívesen vitatkozik másokkal is ezekről.

Bak

A jegy szülötte nagyon tudatos, célorientált és praktikus gondolkodású ember, aki hatékonyan oldja meg a felmerülő problémákat.

A Bak ismeretanyaga nem feltétlenül széles spektrumú, de ha arról a témáról van szó, ami a legjobban foglalkoztatja, biztos, hogy más nem tud annyit róla, mint ő.

A Bak számára nem elég, hogy csak szellemi szinten ismerjen egy dolgot, ő a megszerzett tudást mindig igyekszik kézzel foghatóvá tenni, a gyakorlatba átültetni, éppen ezért érdeklik sokszor azok a dolgok, amelyek a saját sikeréért tehetnek.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötte igazi haladó szellem, az az elme, akit a technológia és a jövő foglalkoztat, és természetesen a fejlődés.

A Vízöntő nem csak elolvassa a könyvet, de általában a legnagyobb részét memorizálja is a benne foglalt információknak, hogy aztán ezt saját ötleteivel kiegészítve, fejlesztve a haladás eszközeként használhassa.

A jegy szülötte számára a legfontosabb, hogy megtalálja minden mögött a nagy igazságot, méghozzá saját tapasztalatain keresztül.

Éppen ezért nem hisz el csak úgy egy információt, amit hall, számára mindig megbízható források kellenek ezek igazolására, így utánanéz mindennek.

Oldalak: 1 2

2 hozzászólás

 • Gálné Kátai Katalin
  2020.11.20., 16:18

  A felsorolt jegyek között minden családtagom megtalálható, és kivétel nélkül, mindannyiunkra igaz minden jellemzés.🙂

  Válasz
 • MérlegElőd
  2021.01.14., 14:38

  Ezek között ott van a sok antiszociális jelenségben érintett két csillagjegy is. Ergo… Az említett csillagjegyek IQ-a a zilált EQ-k miatt inkább súlyosbító körülmény. Szerintem.

  Válasz

Írj egy hozzászólást